Ενημερωτικό για μετατάξεις εκπαιδευτικών- πίνακες
Ανακοίνωση του Νίκου Φασφαλή-Αιρετού Κ.Υ.Σ.Π.Ε.

Ολοκληρώθηκε μόλις τώρα η συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ, κατά τη διάρκεια της οποίας   εξετάστηκαν όλα τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης στα οποία υπήρχε και αυτό των  μετατάξεων από κλάδο σε κλάδο και όσων συναδέλφων  αποδεσμεύτηκαν από ΚΥΣΔΕ και ζήτησαν μετάταξη στη Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Κατατέθηκαν συνολικά 328 αιτήσεις και ικανοποιήθηκαν 77 αιτήσεις Μετάταξης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οι οποίες πληρούσαν τις προϋποθέσεις και σε μια από τις προτιμήσεις τους υπήρχε κενή οργανική θέση.

Αναβλήθηκε για επόμενη συνεδρίαση η εξέταση των αιτήσεων των συναδέλφων Π.Ε 08 και Π.Ε 91.01 ώστε να γίνει επαλήθευση των κενών.
Για ενημέρωσή σας αλλά πάνω απ' όλα για λόγους Διαφάνειας σας κοινοποιώ αναλυτικά ανά ειδικότητα  και ανά Διεύθυνση Εκπαίδευσης τον πίνακα των οργανικών κενών όλης της χώρας.

8-10_pinakas.jpg

8-10pinakaki.jpg