Thumbnail

Χαιρετίζουμε τις μαζικές απεργιακές συγκεντρώσεις και τους χιλιάδες απεργούς εργαζόμενους σε όλη τη χώρα που έδωσαν και στις 2 Οκτώβρη τη μάχη απέναντι στη βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης, απέναντι στο πολυνομοσχέδιο που  δίνει γη και ύδωρ στους «επενδυτές», διασφαλίζοντας ακόμα μεγαλύτερα κέρδη για τις επιχειρήσεις τους, καταργεί συλλογικές συμβάσεις και συνδικαλιστικές ελευθερίες. 

Οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων σε κάθε κλάδο, οι μαζικές 2 πανεργατικές απεργίες, η κλιμάκωση τους, ενόχλησαν πολύ την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Για αυτό ο κ.Μητσοτάκης και τα στελέχη του καταφεύγουν σε προκλητικές δηλώσεις περί «απεργιών από μειοψηφίες». Πάει πολύ αυτοί που με την πολιτική τους υπερασπίζονται μια χούφτα επιχειρηματιών και τσακίζουν ότι έχει απομείνει όρθιο από τη ζωή της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού και της νεολαίας, να κουνάνε το δάχτυλο τους. 

Η απάντηση μας θα είναι πιο μαζική και πιο δυναμική. Τα σχολεία φλέγονται από προβλήματα. Η αδιοριστία, οι ελαστικές σχέσεις εργασίας, οι ανεπαρκείς υποδομές και η υποχρηματοδότηση, το περιεχόμενο του σχολείου, οι όροι εργασίας των εκπαιδευτικών, οι μισθοί και οι συντάξεις μας είναι στο επίκεντρο. 

Απαντάμε στη κυβέρνηση με τη μαζική μας συμμετοχή στις 4 Οκτώβρη στο Υπουργείο Παιδείας και στις Περιφερειακές Διευθύνσεις και ΔΔΕ όλης της χώρας. Υπερασπιζόμαστε τα σύγχρονα μορφωτικά και εργασιακά μας δικαιώματα. Όλοι στις συγκεντρώσεις, όλοι στον αγώνα. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο δάσκαλος που άφηνε τα παιδιά να ονειρεύονται
Σελεστέν Φρενέ: Ο παιδαγωγός που τόλμησε να αλλάξει το σχολείο - Η συγκλονιστική ταινία (Video)
Ο δάσκαλος που άφηνε τα παιδιά να ονειρεύονται - Δείτε την ταινία εδώ
Σελεστέν Φρενέ: Ο παιδαγωγός που τόλμησε να αλλάξει το σχολείο - Η συγκλονιστική ταινία (Video)
Εργαστήρι Μαργαρίτα
Ειδική Αγωγή: Μισοί μισθοί και αβεβαιότητα για τους εργαζόμενους στο Εργαστήρι «Μαργαρίτα»
Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν οικονομική ασφυξία, περικοπές και αυθαίρετες απολύσεις - Στάση εργασίας την Τρίτη 16/12
Ειδική Αγωγή: Μισοί μισθοί και αβεβαιότητα για τους εργαζόμενους στο Εργαστήρι «Μαργαρίτα»
μπισκοτα
Αρωματικά και διαχρονικά: Η πιο απολαυστική συνταγή για μπισκότα βουτύρου–κανέλας
Ζεστό άρωμα κανέλας, αγελαδινό βούτυρο και αμύγδαλο σε μια κλασική ευρωπαϊκή συνταγή που γίνεται κάθε φορά… τέλεια
Αρωματικά και διαχρονικά: Η πιο απολαυστική συνταγή για μπισκότα βουτύρου–κανέλας