Σύλλογος ΠΕ Γ. Σεφέρης: 16η Εθελοντική αιμοδοσία, στις 11/10

Με την ευκαιρία της επόμενης εθελοντικής αιμοδοσίας που οργανώνει ο Σύλλογος την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2019, στο ΚΕΠ της Νέας Ιωνίας, από τις 9.15 π.μ. μέχρι τη 1μ.μ.

  1. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και το ΑΜΚΑ
  2. Παρακαλούμε τους διευθυντές/-ντριες να ενημερώσουν τους συναδέλφους για  την αιμοδοσία.
  3. Παρακαλούμε να διευκολύνουν τους συναδέλφους που επιθυμούν να δώσουν αίμα, απαλλάσσοντας  τους από τα διδακτικά καθήκοντα την ημέρα της αιμοδοσίας  (όπως ορίζει ο σχετικός νόμος).
  4. Τους παρακαλούμε να τους υπενθυμίσουν τα δικαιώματα του εθελοντή αιμοδότη. Δηλαδή :

Η εθελοντική αιμοδοσία επιβραβεύεται και με άδεια από την υπηρεσία στην οποία απασχολείται ο αιμοδότης (2 εργάσιμες ημέρες μετ' αποδοχών, για το τρέχον ημερολογιακό έτος για τους μόνιμους και για όλο το έτος σύμβασης για τους αναπληρωτές)  χωρίς να υπολογίζεται σε αυτές η ημέρα της αιμοδοσίας).

  1. Καλούμε τους συναδέλφους, να στηρίξουν μαζικά την αιμοδοσία, είτε συμμετέχοντας οι ίδιοι, είτε στέλνοντας άλλους (συγγενείς, φίλους κλπ κι ας μην είναι εκπαιδευτικοί). Δικαιούνται να ζητήσουν την απαλλαγή τους την ημέρα της αιμοδοσίας και την άδεια δύο ημερών.
  2. Επισημαίνουμε ότι αν κάποιος συνάδελφος έρθει να δώσει αίμα και για κάποιο λόγο δεν του το επιτρέψουν ο γιατρός, αυτό θεωρείται εθελοντική συμμετοχή και μετρά στον αριθμό των εθελοντών.
16i_aimodosia_afisa.jpg

σχετικά άρθρα

Μάνος Βουλαρινός: Κολλημένοι και λειτουργικά αναλφάβητοι οι εκπαιδευτικοί
Μάνος Βουλαρινός: Κολλημένοι και λειτουργικά αναλφάβητοι οι εκπαιδευτικοί
Συνεχίζονται οι επιθέσεις κατά των εκπαιδευτικών - Απάντηση του Θεόδωρου Τσούχλου, προέδρου της ΟΛΜΕ
Μάνος Βουλαρινός: Κολλημένοι και λειτουργικά αναλφάβητοι οι εκπαιδευτικοί