Thumbnail
Ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Λάρισας

Ο Περιφερειακός Δ.Ε. Θεσσαλίας, με το υπ αρ. πρωτ 12266 / 23-09-2019 έγγραφό του, ζήτησε αιφνιδιαστικά, από το σύνολο των σχολικών μονάδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας να τον ενημερώσουν για τις ελλείψεις και τα πλεονάσματα ωρών, των εκπαιδευτικών.

Η Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας καταγγέλλει τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης  κο. Δοδοντσάκη, για την παράκαμψη των ΠΥΣΔΕ, τα οποία είναι τα μόνα αρμόδια να διαπιστώνουν τυχόν κενά και πλεονάσματα. Οι σχολικές μονάδες υποχρεούνται να ενημερώνουν τα ΠΥΣΔΕ και ο Περιφερειακός Δ.Ε. έχει τη δυνατότητα να αντλεί τα απαιτούμενα στοιχεία από τα Υπηρεσιακά Συμβούλια. Η συγκεκριμένη ενέργεια του Περιφερειακού Δ.Ε., εκτός από τον υπερβάλλοντα ζήλο του, καταδεικνύει και την πλήρη απαξίωση του προς τα Υπηρεσιακά Συμβούλια της Θεσσαλίας, γεγονός που δε μπορούμε να επιτρέψουμε. 

Απαιτούμε την ανάκληση του συγκεκριμένου εγγράφου και με αφορμή το περιστατικό αυτό, διατυπώνουμε το πάγιο αίτημα μας προς την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, να επανέλθει η εκτίμηση των ΠΥΣΔΕ στους πίνακες Γ’, σύμφωνα με τους οποίους γίνονται οι υπηρεσιακές μεταβολές των εκπαιδευτικών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κ. Μιχαήλ Σφακιανάκης
Μιχάλης Σφακιανάκης (πρύτανης Παν. Πειραιά): Η Τεχνητή Νοημοσύνη αλλάζει τον χάρτη της εκπαίδευσης
Παπαγεωργίου (Πρύτανης Πανεπιστημίου Αιγαίου): ​​​​​​​Ούτε οι ακαδημαϊκοί δεν φαντάζονται πώς θα γίνεται το μάθημα σε πέντε χρόνια
Μιχάλης Σφακιανάκης (πρύτανης Παν. Πειραιά): Η Τεχνητή Νοημοσύνη αλλάζει τον χάρτη της εκπαίδευσης
τεχνητή νοημοσύνη
Όταν η Τεχνητή Νοημοσύνη μπαίνει στην τάξη: Η Αυστρία πειραματίζεται με το σχολείο του 21ου αιώνα
Λατινικά λιγότερα, Τεχνητή Νοημοσύνη περισσότερη – Το σχολείο του μέλλοντος στην Αυστρία
Όταν η Τεχνητή Νοημοσύνη μπαίνει στην τάξη: Η Αυστρία πειραματίζεται με το σχολείο του 21ου αιώνα