ΟΛΟΙ στην κινητοποίηση ΕΛΜΕ, συλλόγων ΠΕ, συλλογικοτήτων αναπληρωτών εκπαιδευτικών
Δευτέρα 26/8, 11:00 στο ΥΠΑΙΘ
Κανένας συνάδελφος έξω από τους πίνακες αναπληρωτών!
Καμία απόλυση εκπαιδευτικών!
Δεν χαρίζουμε ούτε μία ώρα προϋπηρεσίας!
Να ανοίξει ΑΜΕΣΑ ο ΟΠΣΥΔ για όλους τους Αναπληρωτές συναδέλφους!
Παλεύουμε για:
- Άμεση πρόσληψη Αναπληρωτών εκπαιδευτικών με κάλυψη όλων των κενών σε μία φάση το Σεπτέμβρη!
- Να προσμετρηθεί και να υπολογιστεί ολόκληρη η προϋπηρεσία για τις φετινές προσλήψεις των Αναπληρωτών.
- Πλήρη εξίσωση προς τα πάνω των εργασιακών, ασφαλιστικών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων των αναπληρωτών με αυτά των μονίμων – πλήρης προστασία της μητρότητας.
- Ετήσια συνδικαλιστική άδεια με προσμέτρηση της προϋπηρεσίας στους αναπληρωτές εκλεγμένους στα ΔΣ ΟΛΜΕ και ΔΟΕ αντίστοιχα, Καργόπουλο Α. και Παναγιώτου Χ. Καμία περικοπή προϋπηρεσίας στις αναπληρώτριες Δινοπούλου (πρώην μέλους του ΔΣ της ΔΟΕ) και Μαργαρίτη (μέλους ΔΣ συλλόγου ΠΕ).
- Μαζικούς μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών για την κάλυψη όλων των εκπαιδευτικών αναγκών! Άμεσος διορισμός/ Μονιμοποίηση τώρα ΟΛΩΝ των αναπληρωτών.
- Κατάργηση του προσοντολογίου (Ν.4589/19) και όχι σε γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για τους διορισμούς των εκπαιδευτικών
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις
Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom