Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
σας στέλνω ενημερωτικό από την τελευταία συνεδρίαση του ΑΠΥΣΔΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΘΕΜΑ 1ο
Χορηγήθηκαν 55 άδειες άνευ αποδοχών για το σχ. έτος 2019-20 (από 1-9-2018 έως 31-8-2019) για σοβαρούς προσωπικούς λόγους και 1 για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής, σε εκπαιδευτικούς οι ειδικότητες των οποίων αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα.
Α΄ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ | |||||
Α΄ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ | |||||
Α΄ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ | |||||
Α΄ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ | |||||
Α΄ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ | |||||
Α΄ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ | |||||
Α΄ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ | |||||
Α΄ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ | |||||
Α΄ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ | |||||
Α΄ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ | |||||
Β΄ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ | |||||
Β΄ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ | |||||
Β΄ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ | |||||
Β΄ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ | |||||
Β΄ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ | |||||
Β΄ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ | |||||
Β΄ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ | |||||
Β΄ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ | |||||
Β΄ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ | |||||
Β΄ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ | |||||
Β΄ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ | |||||
Β΄ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ | |||||
Επίσης χορηγήθηκαν 5 άδειες άνευ αποδοχών για το σχ. Έτος 2019 -20, για σοβαρούς προσωπικούς λόγους από 1-9-2019 έως την ημερομηνία συμπλήρωσης του ανώτατου διαστήματος των πέντε (5) ετών άδειας χωρίς αποδοχές που δικαιούνται οι εκπαιδευτικοί.
ΚΛΑΔΟΣ | |||
Α΄ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ | |||
Β΄ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ | |||
ΘΕΜΑ 2ο
Έγινε δεκτό το αίτημα εκπαιδευτικού ΠΕ08 του ΠΥΣΔΕ Χαλκιδικής από 22-07-2019 και διακόπτεται η άδεια άνευ αποδοχών, από 22-7-2019, διότι από 22-7-2019 έως 22-9-2019 θα της χορηγηθεί άδεια κύησης, η οποία είναι υποχρεωτική στο πλαίσιο προστασίας της μητρότητας.
ΘΕΜΑ 3ο
Χορηγήθηκαν 4 άδειες άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή, σε συντονιστές εκπαιδευτικού έργου. Δύο σε συντονιστές εκπαιδευτικού έργου του 1ου ΠΕΚΕΣ (ΠΕ82 και ΠΕ86) και δύο σε συντονιστές εκπαιδευτικού έργου του 2ου ΠΕΚΕΣ (ΠΕ02 και ΠΕ78).
Χορηγήθηκε μία άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή, σε εκπαιδευτικό ΠΕ02 του 1ου ΚΕΣΥ Β΄ Θεσσαλονίκης .
ΘΕΜΑ 5ο
Χορηγήθηκε 1 άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή, σε εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ80, που είναι αποσπασμένη στην ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας.
Απορρίφθηκε αίτημα εκπαιδευτικού ΠΕ02, του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης για διακοπή της απόσπασης της στο Κ.Π.Ε. Ανατολικού Ολύμπου.
ΘΕΜΑ 7ο
Απόσπαση εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ78, στο Γραφείο Νομικής Υποστήριξης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.
Υπέβαλαν αίτηση 9 εκπαιδευτικοί, απορρίφθηκε μία αίτηση εκπαιδευτικού ΠΕ70, που έχει αναγνωρισμένη 2η ειδικότητα ΠΕ78 (προϋπόθεση συμμετοχής είναι η ένταξη στον κλάδο ΠΕ78)
Προτάθηκαν οι 7 που είναι ήδη αποσπασμένοι, διότι υπερτερούσαν σε προϋπηρεσία, στο γραφείο Νομικής Υποστήριξης και διέθεταν αυξημένα τυπικά προσόντα.
ΘΕΜΑ 8ο
Απόδοση 2ης ειδικότητας
ΠΥΣΔΕ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ | ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΙΚΟ-ΤΗΤΑ | ΛΕΚΤΙΚΟ ΚΥΡΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ | ΑΙΤΟΥΜΕΝΗ 2η ΕΙΔΙΚΟ-ΤΗΤΑ | ΛΕΚΤΙΚΟ ΑΙΤΟΥΜΕΝΗΣ 2ης ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ |
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ Η/Υ |
Ξεκινούν οι διαδικασίες επιλογής μελών των Παιδαγωγικών Ομάδων (Π.Ο.) των Κέντρων Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Κ.Ε.Α.) της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, για απόσπαση με τριετή θητεία, με την πρώτη κοινή συνεδρίαση ΑΠΥΣΔΕ-ΑΠΥΣΠΕ,
την Πέμπτη 18-7-2019 ώρα 11.30 . Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα παρακάτω:
Θέμα 1ο | Σύνταξη πινάκων δεκτών και μη δεκτών υποψήφιων μελών των Παιδαγωγικών Ομάδων (Π.Ο.) των Κ.Ε.Α. της Π.Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας |
Θέμα 2ο | Μοριοδότηση υποψήφιων μελών των Παιδαγωγικών Ομάδων (Π.Ο.) των Κ.Ε.Α. της Π.Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας. |
Οι διαδικασίες θα ολοκληρωθούν με την τοποθέτηση των μελών των Π.Ο. των Κ.Ε.Α. στις 29-08-2019. Το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών επιλογής θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.
Με εκτίμηση
Βαγγέλης ( Άκης) Λουκάς
Αιρετό τακτικό μέλος του ΑΠΥΣΔΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Αιρετό αναπληρωματικό μέλος του ΚΥΣΔΕ
Εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο
των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 17-07-2019