Thumbnail
Λήγει σήμερα, Τετάρτη 17-7-2019.

Α) Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία υποβολής μηχανογραφικών δελτίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ λήγει σήμερα, Τετάρτη 17-7-2019.

Β) Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής και εντός καθοριζόμενου χρονικού διαστήματος, επιτρέπεται μόνο η μερική ή ολική ανάκληση της δήλωσης προτιμήσεων. Κατ’ εφαρμογή των ανωτέρω, ορίζεται προθεσμία ως και την Παρασκευή 19-7-2019 στις 15:00 μ.μ., μέσα στην οποία υποψήφιοι που υπέβαλαν εμπρόθεσμα το μηχανογραφικό τους δελτίο, μπορούν να προχωρήσουν σε μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων.

Για την υλοποίηση της διαδικασίας, όσοι υποψήφιοι τυχόν επιθυμούν μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων, πρέπει να επισκεφθούν στο διαδίκτυο την ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams-delpref.it.minedu.gov.gr. Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι οριστική και μετά την παρέλευσή της δεν θα γίνει δεκτή καμία αλλαγή στα μηχανογραφικά δελτία. Η εφαρμογή θα κλειδώσει και θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική επεξεργασία των μηχανογραφικών δελτίων.

Οι υποψήφιοι που έχουν ήδη οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο, θα έχουν πλέον πρόσβαση στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams.it.minedu.gov.gr, μόνο για να βλέπουν την οριστικοποιημένη μορφή του μηχανογραφικού δελτίου, το οποίο φέρει αριθμό πρωτοκόλλου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

koinonikos-toyrismos.jpg
Διακοπές με voucher: Πώς να ταξιδέψετε σχεδόν δωρεάν φέτος μέχρι και 12 μέρες - Δείτε αν είστε δικαιούχοι
Κοινωνικός Τουρισμός 2026–2027: Περισσότεροι δικαιούχοι, νωρίτερη έναρξη και έως 12 δωρεάν διανυκτερεύσεις
Διακοπές με voucher: Πώς να ταξιδέψετε σχεδόν δωρεάν φέτος μέχρι και 12 μέρες - Δείτε αν είστε δικαιούχοι
afrikaniki_skoni
Καιρός: Κυριαρχία αφρικανικής σκόνης, λασποβροχές και υψηλές θερμοκρασίες
Απόβαση σκόνης: Η Αφρική «επισκέπτεται» την Ελλάδα για 48 ώρες - Μια γνώριμη αλλά όχι αθώα «επισκέπτρια»
Καιρός: Κυριαρχία αφρικανικής σκόνης, λασποβροχές και υψηλές θερμοκρασίες
orthioi_aderfia.jpg
Εκπαιδευτικοί καλούν σε κινητοποίηση στις 29 Απριλίου – Στο επίκεντρο η υπόθεση της Χρύσας Χοτζόγλου
«Να επιστρέψει στο σχολείο»: Εκπαιδευτικοί κατεβαίνουν σε κινητοποίηση
Εκπαιδευτικοί καλούν σε κινητοποίηση στις 29 Απριλίου – Στο επίκεντρο η υπόθεση της Χρύσας Χοτζόγλου