Χαιρετισμός της ΑΣΕ Χαλκίδας για τα αποτελέσματα των εκλογών στην 88η συνέλευση ΔΟΕ
Για το ΣΕΠΕ Χαλκίδας

Χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις εκλογικές διαδικασίες του Συλλόγου Δ/Ν Χαλκίδας για την ανάδειξη αντιπρόσωπων στην 88η ΓΣ  της ΔΟΕ που θα εκλέξουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας για την επόμενη διετία 2019-2021.

Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα τους συναδέλφους που μας εμπιστεύτηκαν, μας ψήφισαν και ανέδειξαν την ΑΣΕ 2η δύναμη σε αυτές τις εκλογές με δύο αντιπρόσωπους στη ΔΟΕ.

Θα συνεχίσουμε όπως μας ξέρετε να παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις υπερασπίζοντας τα δικαιώματα όλων των συναδέλφων, αλλά και τη μόρφωση όλων των παιδιών του λαού μας. To περιεχόμενο της πάλης μας στρέφεται  σταθερά ενάντια στη στρατηγική της ΕΕ στην Παιδεία, που υπηρετούν όλες οι κυβερνήσεις και τα κόμματα του κεφαλαίου (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ…) και στηρίζεται από τα συνδικαλιστικά τους ποδάρια και στον σύλλογό μας - άσχετα αν όλοι το παίζουν ανεξάρτητοι.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους  και αυτούς που δε μας ψήφισαν να παλέψουμε μαζί, μέσα στο σωματείο μας, μέσα στις Γενικές Συνελεύσεις, μέσα στα σχολεία μας για μια ζωή με δικαιώματα, για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, για να έχουν όλα τα παιδιά μόρφωση, υγεία, ζωή με δικαιώματα. Για να πάρουμε πίσω όσα μας έκλεψαν και να οργανώσουμε τη ζωή που μας αξίζει στον 21ο αιώνα. Μπορούμε με την πάλη μας να αλλάξουμε τους συσχετισμούς δύναμης στην ΔΟΕ. Να σταματήσει να είναι η  Ομοσπονδία στήριγμα των αντιλαϊκών κυβερνήσεων και να γίνει ΜΑΧΗΤΙΚΗ Ομοσπονδία, όπλο οργάνωσης και αγώνα των εκπαιδευτικών!

     ΠΑΛΕΨΕ  ΜΑΖΙ  ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ  ΕΜΕΙΣ  ΣΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΠΑΛΗ :    

<<…Δε θέλουμε μόνο το μπάλωμα, θέλουμε ολόκληρο το ρούχο.

Δε θέλουμε μόνο την μπουκιά, θέλουμε. όλο το καρβέλι.

Δε θέλουμε μόνο τη δουλειά, θέλουμε όλο το εργοστάσιο,

το κάρβουνο, το σίδερο.  Την εξουσία.

Αυτά είναι που θέλουμε…>>                      Μπ.Μπρεχ

σχετικά άρθρα

Ακόμα και οι πέτρες πια το ξέρουν
Ακόμα και οι πέτρες πια το ξέρουν
Αυξήστε τις ώρες Φυσικής Αγωγής σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες. Αναβαθμίστε τον Σχολικό Αθλητισμό. Εντάξτε μάθημα Αγωγής Υγείας στα Δημοτικά...
Ακόμα και οι πέτρες πια το ξέρουν
Ερώτηση 44 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τη λειτουργία σχολικών μονάδων στις Φυλακές Κορυδαλλού
Ερώτηση 44 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τη λειτουργία σχολικών μονάδων στις Φυλακές Κορυδαλλού
Η ερώτηση των βουλευτών κατατέθηκε ύστερα από πρωτοβουλία του Βουλευτή Β' Πειραιά, Τρύφωνα Αλεξιάδη
Ερώτηση 44 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τη λειτουργία σχολικών μονάδων στις Φυλακές Κορυδαλλού