Thumbnail
Ψήφισμα του ΣΕΠΕ Ιεράπετρας «Μαρία Λιουδάκη»

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στρέφεται με αγωγή του εναντίον της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος (Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.) και του προέδρου της Μιχάλη Κουρουτού και ζητά 100.000 ευρώ από κάθε μέλος του Δ.Σ. για συκοφαντική δυσφήμηση σχετικά με την υπόθεση της εκπαιδευτικού Φώφης Μπουλούτα.

Θυμίζουμε πως η εκπαιδευτικός Φώφη Μπουλούτα, η οποία είχε απολυθεί το 2012 από το Κολλέγιο Ψυχικού για τη μονογραφή της κόλλας του γιου του Αντώνη Σαμαρά λόγω προσπάθειας αντιγραφής σε εξετάσεις, δικαιώθηκε μετά θάνατον και ως εκ τούτου το υπουργείο προέβη σε ανάκληση της απόλυσης.

Είναι η πρώτη φορά που πολιτικό πρόσωπο και μάλιστα πρώην πρωθυπουργός ασκεί τέτοιου είδους διώξεις.

Η αγωγή στρέφεται εναντίον των συνδικαλιστικών ελευθεριών, εναντίον της δημοκρατικής λειτουργίας της κοινωνίας και προσπαθεί να φιμώσει τα στόματα των ανθρώπων που αμφισβήτησαν τους ισχυρούς.

Συμπαραστεκόμαστε στους συναδέλφους μέλη του Δ.Σ. της  Ο.Ι.Ε.Λ.Ε. και τον πρόεδρό της. Καταγγέλλουμε τον πρώην Πρωθυπουργό και (πρώην) αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για προσπάθεια εκφοβισμού του συνδικαλιστικού οργάνου των ιδιωτικών εκπαιδευτικών.

Τέτοιες πρακτικές θα μας βρουν όλους απέναντι.

Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ - ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ

Για το Δ.Σ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μάτζιντ Ταχτ-Ραβάντσι
Ιράν: «Νόμιμοι στόχοι όσες χώρες της Ευρώπης συνταχθούν με ΗΠΑ και Ισραήλ»
Νέο, τελεσίγραφο από τον αναπληρωτή ΥΠΕΞ του Ιράν – Η Τεχεράνη διαμηνύει πως οποιαδήποτε εμπλοκή ευρωπαϊκών δυνάμεων θα ισοδυναμεί με πράξη...
Ιράν: «Νόμιμοι στόχοι όσες χώρες της Ευρώπης συνταχθούν με ΗΠΑ και Ισραήλ»
τραμπ
Τραμπ για Ιράν: «Δεν με απασχολεί η δημοκρατία, αρκεί η ηγεσία να είναι φιλική στις ΗΠΑ»
Ο Αμερικανός πρόεδρος δηλώνει ότι η Τεχεράνη έχει «εξουδετερωθεί» και προαναγγέλλει ότι «η Κούβα θα καταρρεύσει σύντομα»
Τραμπ για Ιράν: «Δεν με απασχολεί η δημοκρατία, αρκεί η ηγεσία να είναι φιλική στις ΗΠΑ»
Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη
Αλέξης Τσίπρας: «Στο ραντεβού με την ιστορία δεν μπορείς να πας ούτε νωρίς, ούτε αργά»
Ο Αλέξης Τσίπρας «φωτογραφίζει» τις εξελίξεις στον κεντροαριστερό χώρο – «Θα πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα, όταν θα έχουμε σχέδιο και ομάδα με εμπειρία»
Αλέξης Τσίπρας: «Στο ραντεβού με την ιστορία δεν μπορείς να πας ούτε νωρίς, ούτε αργά»