ΟΛΜΕ: Ψήφισμα στήριξης στην για την υπόθεση της Φώφης Μπουλούτα
Η ΟΛΜΕ σχετικά με την υπόθεση της Φώφης Μπουλούτα

Ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στρέφεται με αγωγή του εναντίον του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος (ΟΙΕΛΕ) και του Προέδρου της Μιχάλη Κουρουτού και ζητά 100.000 ευρώ από κάθε μέλος του Δ.Σ. για συκοφαντική δυσφήμηση σχετικά με την υπόθεση της εκπαιδευτικού Φώφης Μπουλούτα.

Είναι η πρώτη φορά που πολιτικό πρόσωπο και μάλιστα πρώην πρωθυπουργός ασκεί τέτοιου είδους διώξεις.

Η αγωγή ουσιαστικά στρέφεται εναντίον των συνδικαλιστικών ελευθεριών και της δημοκρατικής λειτουργίας της κοινωνίας, προσπαθεί να φιμώσει τα στόματα των ανθρώπων που αμφισβήτησαν τους ισχυρούς.

Θυμίζουμε πως η εκπαιδευτικός Φώφη Μπουλούτα, η οποία είχε απολυθεί το 2012 από το Κολλέγιο Ψυχικού για τη μονογραφή της κόλλας του γιου του Αντώνη Σαμαρά λόγω προσπάθειας αντιγραφής σε εξετάσεις, δικαιώθηκε μετά θάνατον και ως εκ τούτου το Υπουργείο Παιδείας προέβη σε ανάκληση της απόλυσής της.

• Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους συναδέλφους μέλη του Δ.Σ. της  ΟΙΕΛΕ και τον Πρόεδρό της.
  • Δηλώνουμε ότι η προσπάθεια εκφοβισμού του συνδικαλιστικού οργάνου των ιδιωτικών εκπαιδευτικών δεν θα περάσει.
  • Θα συνεχίσουμε να υπερασπίζουμε την τιμή, την αξιοπρέπεια και τη μνήμη της νεκρής συναδέλφισσας μας, Φώφης Μπουλούτας κόντρα σε κάθε προσπάθεια σπίλωσης του έργου και της δράσης της.

Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ - ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ.

Διαβάστε επίσης στο alfavita.gr

Μοριοδοτούμενο εξ αποστάσεως σεμινάριο του Παν.Πελοποννήσου: Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης

Σύστημα διορισμών εκπαιδευτικών: Λάβε 4 μόρια με ECDL εξ αποστάσεως