ΣΕΠΕ Αμαρουσίου: Ψήφισμα στήριξης για την υπόθεση της Φ. Μπουλούτα
Ψηφισμα στήριξης του Δ. Σ. της Ο.Ι.Ε.Λ.Ε. σχετικά με την υπόθεση της συναδέλφου Φώφης Μπουλούτα

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στρέφεται με αγωγή του εναντίον της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος (ΟΙΕΛΕ) και του προέδρου της Μιχάλη Κουρουτού και ζητά 100.000 ευρώ από κάθε μέλος του Δ.Σ. για συκοφαντική δυσφήμηση σχετικά με την υπόθεση της εκπαιδευτικού Φώφης Μπουλούτα.

Είναι η πρώτη φορά που πολιτικό πρόσωπο και μάλιστα πρώην πρωθυπουργός ασκεί τέτοιου είδους διώξεις.

Η αγωγή στρέφεται εναντίον των συνδικαλιστικών ελευθεριών, εναντίον της δημοκρατικής λειτουργίας της κοινωνίας, προσπαθεί να φιμώσει τα στόματα των ανθρώπων που αμφισβήτησαν τους ισχυρούς.

Θυμίζουμε πως η εκπαιδευτικός Φώφη Μπουλούτα, η οποία είχε απολυθεί το 2012 από το Κολλέγιο Ψυχικού για τη μονογραφή της κόλλας του γιου του Αντώνη Σαμαρά λόγω προσπάθειας αντιγραφής σε εξετάσεις, δικαιώθηκε μετά θάνατον και ως εκ τούτου το υπουργείο προέβη σε ανάκληση της απόλυσης.

Συμπαραστεκόμαστε στους συναδέλφους μέλη του Δ.Σ. της  ΟΙΕΛΕ και τον πρόεδρό της. Καταγγέλλουμε τον πρώην Πρωθυπουργό και (πρώην) αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για προσπάθεια εκφοβισμού του συνδικαλιστικού οργάνου των ιδιωτικών εκπαιδευτικών.

Τέτοιες πρακτικές θα μας βρουν όλους απέναντι.

Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ - ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ.

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το ετήσιο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

googlenews4
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο GOOGLE NEWS