Thumbnail
Ενημέρωση από τον αιρετό του ΠΥΣΠΕ Πειραιά, Τάσο Μεντάκη

Σας ενημερώνω ότι το  Π.Υ.Σ.Π.Ε. Πειραιά θα πραγματοποιήσει συνεδρίαση  τη Δευτέρα 24-09-2018 και ώρα 11:00 π.μ.  με  θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Ανάθεση υπερωριακής απασχόλησης σε εκπαιδευτικούς Κλάδου ΠΕ 70 για παροχή κατ’ οίκον διδασκαλίας σε μαθητές δημοτικών σχολείων.

2. Ανάθεση υπερωριακής απασχόλησης σε εκπαιδευτικούς Κλάδου ΠΕ 60 για παροχή κατ ‘ οίκον διδασκαλίας σε νήπια.

3. Τροποποίηση ωρολογίου προγράμματος Νηπιαγωγείων.

4. Γνωμάτευση για αναγνώριση συνάφειας μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών σε εκπαιδευτικό Π.Ε.

5. Γνωμάτευση για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή σε εκπαιδευτικούς Π.Ε.

 

Μ Ε Ν Τ Α Κ Η Σ  Τ Α Σ Ο Σ
ΑΙΡΕΤΟΣ Π.Υ.Σ.Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ
Τηλ.: 6944 605921 - 210 4206111
[email protected]
[email protected]

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σπανακι
Το λαχανικό ασπίδα που απογειώνει τα ζυμαρικά και προστατεύει την υγεία σας
Ο Ποπάι είχε δίκιο: ένα πράσινο, φυλλώδες λαχανικό, γεμάτο αντιοξειδωτικά, μπορεί να αναβαθμίσει γευστικά και θρεπτικά το πιάτο με τα ζυμαρικά σας.
Το λαχανικό ασπίδα που απογειώνει τα ζυμαρικά και προστατεύει την υγεία σας
Καφές
Καφές με σίδηρο: η καινοτομία του MIT που μπορεί να αλλάξει τη διατροφή μας
Θα φανταζόσασταν ποτέ ότι μια κούπα καφέ θα μπορούσε να προσφέρει όχι μόνο ενέργεια, αλλά και σίδηρο; Αυτό ακριβώς προσπαθούν να πετύχουν ερευνητές...
Καφές με σίδηρο: η καινοτομία του MIT που μπορεί να αλλάξει τη διατροφή μας