Καταγγελία για βεβήλωση της ΑΣΠΑΙΤΕ με φασιστικά συνθήματα
ΚΝΕ

Σήμερα Δευτέρα 16/4/2018 φασιστοειδή μέσα στο σκοτάδι βεβήλωσαν τους τοίχους της σχολής ΑΣΠΑΙΤΕ με χυδαία φασιστικά συνθήματα.

Σε ανακοίνωσή της η ΤΟ ΑΣΠΑΙΤΕ της ΚΝΕ αναφέρει:

«Δε μας ξαφνιάζει η ενέργειά τους αυτή. Είναι το μακρύ χέρι του συστήματος. Οι σύγχρονοι απόγονοι του Χίτλερ και των ταγματασφαλιτών έχουν το θράσος την ίδια στιγμή που έχουμε τις κρίσιμες εξελίξεις με την επίθεση στη Συρία, για την οποία σιωπούν, να γράφουν προσβλητικά, τιμητικά των SS, ναζιστικά συνθήματα στη σχολή μας. Καταγγέλλουμε τις εγκληματικές φασιστικές συμμορίες που ήρθαν να αμαυρώσουν τους τοίχους της σχολής μας. Οι φασίστες δεν έχουν θέση στην ΑΣΠΑΙΤΕ και δεν θα πατήσουν πόδι για να χύσουν το φασιστικό τους δηλητήριο. Να αποκαλυφθεί ο ρόλος των σύγχρονων δοσίλογων. Οι εργάτες και ο λαός δεν φοβούνται αυτούς τους τραμπούκους του συστήματος.

Ο ελληνικός λαός έχει πείρα από τους φασίστες! Όπως τους αντιμετώπισε τη δεκαετία του 1940, όταν ήταν φίλοι των Γερμανών. Όπως τους αντιμετώπισε την περίοδο της Χούντας, έτσι θα τους αντιμετωπίσει και σήμερα το οργανωμένο ταξικό κίνημα.

Κανένας φόβος! Απομονώνουμε τους φασίστες! Έξω από τις σχολές μας οι φασιστικές εγκληματικές οργανώσεις που εξυμνούν τη ναζιστική ιδεολογία!!!».

σχετικά άρθρα

Η Αθήνα «ντύθηκε» στα γιορτινά 
Η Αθήνα «ντύθηκε» στα γιορτινά 

Επίσημα πλέον, η Αθήνα βρίσκεται στον παλμό των Χριστουγέννων. «Από την καρδιά της πόλης, εδώ από την πλατεία Συντάγματος, η Αθήνα στέλνει σήμερα...

Η Αθήνα «ντύθηκε» στα γιορτινά