Thumbnail
Ανακοίνωση

Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ» καταγγέλλει τη σύλληψη της προέδρου, του αντιπροέδρου και πιθανόν κι  άλλων μελών του ΔΣ της Α’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης με τη διαδικασία του αυτόφωρου  μέσα από τα σπίτια τους. 

Το «έγκλημα» των συνδικαλιστών της Α' ΕΛΜΕ είναι ότι εξέδωσαν ψήφισμα καταδίκης της εργοδοσίας της εταιρείας VresNET (εταιρεία τηλεφωνικού καταλόγου), η οποία προχώρησε στην απόλυση εργαζόμενης που βρίσκονταν στον έβδομο μήνα εγκυμοσύνης και στην συνέχεια απέλυσε τρεις ακόμα συναδέλφους της που τόλμησαν να την υπερασπιστούν. Στη συνέχεια ο εργοδότης υπέβαλε μήνυση στην απολυμένη αλλά και σε όσους κατήγγειλαν την αυθαιρεσία της εργοδοσίας με αποτέλεσμα η εισαγγελία να κινήσει τη διαδικασία του αυτόφωρου και να διατάξει την άμεση σύλληψη των συναδέλφων. 

Μετά την προσπάθεια καταστολής των λαϊκών αντιδράσεων και κινητοποιήσεων με τα  ΜΑΤ, τα χημικά και τα δακρυγόνα, τώρα ποινικοποιείται και η έκφραση αλληλεγγύης. Ο αυταρχικός κατήφορος της κυβέρνησης και των εργοδοτών δε θα περάσει.

Απαιτούμε εδώ και τώρα να αφεθούν ελεύθεροι και να απαλλαγούν από κάθε κατηγορία.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 47.000 υποψήφιους ως 21/5 με τις λύσεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/05

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

χρήματα
Ολλανδία: Προειδοποιεί τους πολίτες να κρατούν μετρητά στο σπίτι – Φόβοι για κυβερνοεπιθέσεις και ψηφιακό μπλακ άουτ
Μετά το «πάθημα» Ισπανίας και Πορτογαλίας, συστάσεις για τουλάχιστον 70 ευρώ ανά ενήλικα σε μετρητά – Έκτακτα μέτρα προετοιμασίας από την κυβέρνηση
Ολλανδία: Προειδοποιεί τους πολίτες να κρατούν μετρητά στο σπίτι – Φόβοι για κυβερνοεπιθέσεις και ψηφιακό μπλακ άουτ
Καρυστιανού
Ηχηρό μήνυμα δικαιοσύνης από τη Μαρία Καρυστιανού και τους συγγενείς των θυμάτων – «Θέλω να μάθω γιατί κάηκε το παιδί μου»
Πάτρα: Συγκλονιστική εκδήλωση μνήμης και διεκδίκησης για τα Τέμπη – Κατάμεστο το γήπεδο της ΕΑΠ
Ηχηρό μήνυμα δικαιοσύνης από τη Μαρία Καρυστιανού και τους συγγενείς των θυμάτων – «Θέλω να μάθω γιατί κάηκε το παιδί μου»
Louloudi hlios
Καιρός σήμερα Πέμπτη: Άνοδος θερμοκρασίας και αφρικανική σκόνη – Έρχεται ραγδαία αλλαγή την Κυριακή
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ για την Πέμπτη 22 Μαΐου
Καιρός σήμερα Πέμπτη: Άνοδος θερμοκρασίας και αφρικανική σκόνη – Έρχεται ραγδαία αλλαγή την Κυριακή