Thumbnail
ΕΛΜΕ Χανίων

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι την Τετάρτη  17/1/2018, ώρα  21.30, θα πραγματοποιηθεί η  τακτική  συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων. Η συνεδρίαση θα λάβει χώρα στα γραφεία της ΕΛΜΕ Χανίων (στο 1οΓυμνάσιο Χανίων).

Η Ημερήσια Διάταξη έχει οριστεί ως εξής:

1.      Αποτίμηση των κινητοποιήσεων  για την 3η αξιολόγηση και τα προαπαιτούμενα

2.      Προγραμματισμός δράσης της ΕΛΜΕ Χανίων (αναμοριοδότηση, θεματικές εβδομάδες, δημιουργικές εργασίες Νέο Λύκειο, συγχωνεύσεις σχολείων κλπ)

3.      Οργανωτικά ζητήματα(νομαρχιακό ΑΔΕΔΥ, εκδήλωση για συνταξιούχους, οικονομικές ενισχύσεις κλπ)

 Η συνεδρίαση αυτή (όπως κάθε συνεδρίαση ΔΣ) είναι ανοιχτή για όποιον θέλει να την παρακολουθήσει.

Οι συνάδελφοι / συναδέλφισσες ενημερώνονται ότι μπορούν, ακόμα, να προτείνουν την ένταξη, εντός ΗΔ θεμάτων που οι ίδιοι θεωρούν σημαντικά, ώστε αυτά τα θέματα να συνεκτιμηθούν με τις προτάσεις που κάνουν τα μέλη του ΔΣ, προκειμένου για την κατάρτιση της Η.Δ. μελλοντικών συνεδριάσεων. Οι προτάσεις αυτές, μπορούν να κατατίθενται γραπτώς, π.χ. με αποστολή μηνύματος προς το (ηλεκτρονικό) γραμματοκιβώτιο της ΕΛΜΕ ([email protected]), είτε δια ζώσης, ενώπιον του ΔΣ.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 13/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
Όταν οι γονείς "μοιράζουν" απειλές και αναφορές και οι δάσκαλοι γίνονται αποδιοπομπαίοι τράγοι
«Αυτό δεν είναι σχολείο· είναι ναρκοπέδιο. Κάθε μας λέξη μπορεί να γίνει τίτλος σε καταγγελία.»
Όταν οι γονείς "μοιράζουν" απειλές και αναφορές και οι δάσκαλοι γίνονται αποδιοπομπαίοι τράγοι
Σοφία Ζαχαράκη
Σοφία Ζαχαράκη: «Δεν απαιτείται νέα "θεσμική κάλυψη" για διδασκαλία Αγγλικών σε μαθητές με οπτική ή ακουστική αναπηρία»
Τι απαντά η Υπουργός Παιδείας σε ερώτηση για την πρόσληψη εκπαιδευτικών ΠΕ06 στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Σοφία Ζαχαράκη: «Δεν απαιτείται νέα "θεσμική κάλυψη" για διδασκαλία Αγγλικών σε μαθητές με οπτική ή ακουστική αναπηρία»