Οι παρακάτω υπογράφοντες εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εκφράζουμε τη διαμαρτυρία μας για τη στέρηση της δυνατότητας να επιμορφωθούμε και να πάρουμε την πιστοποίηση α΄ και β΄ επιπέδου στους Η/Υ.
Τη στιγμή που υπάρχει πιστοποιημένο ΚΣΕ (το Γυμνάσιο του Μούδρου), δε γίνονται προγράμματα επιμόρφωσης για τις παραπάνω πιστοποιήσεις στη Λήμνο και στον Άγιο Ευστράτιο. Παράλληλα, λαμβάνοντας υπόψη τις άσχημες και όχι τακτικές ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες των νησιών, αλλά και τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, καθίσταται απαγορευτική για μας η μετάβαση σε Λέσβο ή στη Βόρεια Ελλάδα για να παρακολουθήσουμε τα συγκεκριμένα προγράμματα επιμόρφωσης.
Όλα τα παραπάνω αποτελούν κατάφωρη αδικία για τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν σε σχολεία της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου, που ως ακριτικά νησιά θα έπρεπε να έχουν κίνητρα και όχι αντικίνητρα για τους εκπαιδευτικούς.
Ζητάμε από τους αρμόδιους φορείς να προχωρήσουν άμεσα σε κατάρτιση προγραμμάτων επιμόρφωσης για την α΄ και β΄ επιπέδου πιστοποίηση στους Η/Υ.
ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 70.000 υποψήφιους ως 14/5 με τις λύσεις
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 15/05
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ