Thumbnail
Σύλλογος ΠΕ Ρεθύμνης

Το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Ν. Ρεθύμνου με λύπη πληροφορήθηκε το θλιβερό γεγονός της απώλειας του συναδέλφου δασκάλου Τυροκομάκη Νικολάου, που έφυγε άδικα από τη ζωή.

Ο Νίκος Τυροκομάκης γεννήθηκε το έτος 1940 στην Αγία Γαλήνη και φοίτησε στο Γυμνάσιο Ηρακλείου και στη συνέχεια στην Παιδαγωγική Ακαδημία Ηρακλείου. Διορίστηκε δάσκαλος και υπηρέτησε κατά σειρά στα δημοτικά σχολεία Γλύφας Νομού Ηλείας για επτά χρόνια, Αρδάκτου Αγίου Βασιλείου για τρία χρόνια, Χρωμοναστηριού για τρία χρόνια, Αρμένων για οκτώ χρόνια, 13ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου για επτά χρόνια και στο 9ο Δημοτικό Σχολείο για επτά χρόνια, απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

Ο Νίκος Τυροκομάκης υπηρέτησε επίσης ως μέλος και γραμματέας του διοικητικού συμβουλίου του Διδασκαλικού Συλλόγου Ρεθύμνου, ως στέλεχος των Μαθητικών Κατασκηνώσεων Αρκαδίου, ως μέλος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Ρεθύμνου και, ως συνταξιούχος πια, ως μέλος και ως ταμίας του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Νομού Ρεθύμνου για μια δεκαπενταετία.

Το ΔΣ του Συλλόγου μας εκφράζει τη βαθιά θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια του εκπαιδευτικού κόσμου του Ρεθύμνου στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που εκβίαζε την Ζέττα Μακρή - Πώς παγιδεύτηκε

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΤΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ
Ασύλληπτο! Πειθαρχικό στο δάσκαλο Κώστα Τουλγαρίδη που αφιέρωσε τη ζωή του στην υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου και των μαθητών του
Μεγάλες αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής να παραπέμψει σε Πειθαρχικό Συμβούλιο τον...
Ασύλληπτο! Πειθαρχικό στο δάσκαλο Κώστα Τουλγαρίδη που αφιέρωσε τη ζωή του στην υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου και των μαθητών του