Thumbnail
ΔΟΕ

Το Δ.Σ της Δ.Ο.Ε., ομόφωνα, εκφράζει τη συμπαράστασή του στον Πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε.  Λάρισας «Κων. Κούμας» και Πρόεδρο του Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Λάρισας, Παπαποστόλου Δημήτρη, που δικάζεται τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016, επειδή ως Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας προάσπισε, όπως επιβάλλει ο ρόλος του, τα συμφέροντα των μελών του.

Σε μια περίοδο που οι κατακτήσεις των εργαζομένων βρίσκονται στο στόχαστρο αντιλαϊκών και αντεργατικών πολιτικών, είναι ανεπίτρεπτο και εξαιρετικά ανησυχητικό να στοχοποιούνται και να διώκονται συνδικαλιστικά στελέχη, επειδή άσκησαν τα καθήκοντά τους ως όφειλαν.

Ο αγώνας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών δεν σταματάει με απειλές και τρομοκρατία.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. δηλώνει τη συμπαράστασή του στο διωκόμενο συνάδελφο Δημήτρη Παπαποστόλου και απαιτεί να σταματήσει αμέσως η δίωξή του.

Στη δίκη που θα γίνει τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016, θα παρευρεθεί ο Πρόεδρος της Δ.Ο.Ε.  Κικινής Θανάσης. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ζαχαράκη
Υπουργείο Παιδείας: Διαγωνισμός 520.000 ευρώ για cloud, δίκτυα και τεχνική υποστήριξη
Στόχος η ενίσχυση της ασφάλειας δικτύων και η απρόσκοπτη λειτουργία των ψηφιακών υπηρεσιών στην εκπαίδευση
Υπουργείο Παιδείας: Διαγωνισμός 520.000 ευρώ για cloud, δίκτυα και τεχνική υποστήριξη
λυκειο
Βανδαλισμός σε σχολείο στη Γλυφάδα: Στο αυτόφωρο μητέρα ανηλίκου – Σοβαρές ζημιές και κλοπές
Νομικές συνέπειες για την οικογένεια, ενώ σχολείο και Δήμος κινούνται για αποζημιώσεις – Προβληματισμός για τη σχολική παραβατικότητα
Βανδαλισμός σε σχολείο στη Γλυφάδα: Στο αυτόφωρο μητέρα ανηλίκου – Σοβαρές ζημιές και κλοπές