Ανακοινώσεις

ΕΛΜΕ Μαγνησίας: Συγκέντρωση τροφίμων για πρόσφυγες

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
ΕΛΜΕ Μαγνησίας

Πάνω από 300 ΑΝΘΡΩΠΟΙ (πρόσφυγες και μετανάστες, μεταξύ των οποίων μικρά παιδιά) βρίσκονται εγκλωβισμένοι  στη ΣΕΑ Αλμυρού (θα παραμείνουν μέχρι την Κυριακή) μέχρι να αποσυμφορηθεί η κατάσταση στην Ειδομένη. Απέναντι σε αυτήν την κατάσταση που είναι δίπλα μας, απλώνουμε το χέρι του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης.

Καλούμε τον κάθε εκπαιδευτικό, μαθητή, γονέα να συνεισφέρει ότι μπορεί (μεμονωμένα ή οργανωμένα)  αυτά που έχουν τώρα ανάγκη οι πρόσφυγες: συσκευασμένα τρόφιμα, γάλα σε σκόνη, νερό, είδη υγιεινής. Τα είδη αυτά θα συγκεντρώνονται στο Κοινωνικό Ιατρείο, Σκενδεράνη 11 (Δίαυλος) Τετάρτη – Παρασκευή 3μμ-6μμ. Οι σχολικές μονάδες μπορούν να συνεννοούνται με το ΔΣ της ΕΛΜΕ για την έγκαιρη ανταπόκριση.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο συνάνθρωπό μας, στον κάθε άνθρωπο που διώκεται και κινδυνεύει η ζωή του, έξω και πέρα από κάθε ρατσιστική και ξενοφοβική αντίληψη. 

Για το ΔΣ τη ΕΛΜΕ 

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

ανακοινώσεις