Thumbnail
ΑΣΠΑΙΤΕ

Στο Μαρούσι σήμερα, 23 Νοεμβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα, η Διοικούσα Επιτροπή

της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. που συγκροτήθηκε με αρ. 122947/Ζ1/2015 (ΦΕΚ 563/04-08-

2015) Υπουργική Απόφαση σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3027/2002 (ΦΕΚ

152/τ. Α’) «Ρύθμιση θεμάτων Οργανισμών και άλλες διατάξεις» και ειδικότερα το

άρθρο 4 αυτού, «Ίδρυση Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής

Εκπαίδευσης – Κατάργηση της ΣΕΛΕΤΕ» πραγματοποίησε, ύστερα από πρόσκληση

του Προέδρου της, Νικόλαου Παναγιωτόπουλου, Συνεδρίαση.

Ανοίξτε το έγγραφο σε pdf ΕΔΩ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

douleia
Νέα δουλειά; Δες πώς θα δημιουργήσεις εύκολα φιλίες στον χώρο εργασίας
Οι καλές σχέσεις με συναδέλφους δεν κάνουν μόνο την καθημερινότητα πιο ευχάριστη, αλλά συμβάλλουν και στη γενικότερη επιτυχία της ομάδας.
Νέα δουλειά; Δες πώς θα δημιουργήσεις εύκολα φιλίες στον χώρο εργασίας
σπανακι
Το λαχανικό ασπίδα που απογειώνει τα ζυμαρικά και προστατεύει την υγεία σας
Ο Ποπάι είχε δίκιο: ένα πράσινο, φυλλώδες λαχανικό, γεμάτο αντιοξειδωτικά, μπορεί να αναβαθμίσει γευστικά και θρεπτικά το πιάτο με τα ζυμαρικά σας.
Το λαχανικό ασπίδα που απογειώνει τα ζυμαρικά και προστατεύει την υγεία σας
Καφές
Καφές με σίδηρο: η καινοτομία του MIT που μπορεί να αλλάξει τη διατροφή μας
Θα φανταζόσασταν ποτέ ότι μια κούπα καφέ θα μπορούσε να προσφέρει όχι μόνο ενέργεια, αλλά και σίδηρο; Αυτό ακριβώς προσπαθούν να πετύχουν ερευνητές...
Καφές με σίδηρο: η καινοτομία του MIT που μπορεί να αλλάξει τη διατροφή μας