Thumbnail
ΕΛΜΕ Πειραιά

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά καταγγέλλει τη Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά γιατί αυθαίρετα, παρακάμπτοντας και  το ΠΥΣΔΕ,  μετακινεί για 2 μήνες  δυο εκπαιδευτικούς ,από το σχολείο  που υπηρετούν  στο  Γαλατά ,σε σχολείο των Μεθάνων.

          Η απόφαση αυτή δημιουργεί μεγάλα οικογενειακά και εργασιακά προβλήματα, είναι αντιδημοκρατική και παράνομη.Oι συναδέλφισσες συμπληρώνουν κανονικότατα  το ωράριο τους με μαθήματα   Α’ και Β’ ανάθεσης στο σχολείο που υπηρετούν!

Διερωτόμαστε πραγματικά για τα κίνητρα της πρωτοφανούς αυτής απόφασης, αφού κανένας εκπαιδευτικός ή εργασιακός λόγος δεν υπάρχει γι’ αυτή τη μετακίνηση.

Είναι φανερό ότι αν ο Υπουργός Παιδείας και ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής   οφείλουν  να  ανατρέψουν ΑΜΕΣΑ την  απόφαση της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά. Διαφορετικά  αναλαμβάνουν και την πολιτική ευθύνη  κάλυψης της   Διευθύντριας και της αυθαίρετης  απόφασης της. .

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ματ
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Ένας 20χρονος παραμένει στο νοσοκομείο – Ελεύθεροι και οι 39 προσαχθέντες
Αυτεπάγγελτη έρευνα για επεισόδια στο ΑΠΘ – Τα νεότερα για τους τραυματίες
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Ένας 20χρονος παραμένει στο νοσοκομείο – Ελεύθεροι και οι 39 προσαχθέντες
ΕΛΜΕΠΑ ειδική αγωγή
ΕΛΜΕΠΑ: Πράσινο φως για τις κατατακτήριες εξετάσεις στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας
Ανοίγουν οι αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2026-2027: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις κατατάξεις στο ΕΛΜΕΠΑ
ΕΛΜΕΠΑ: Πράσινο φως για τις κατατακτήριες εξετάσεις στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας