H ένταξη του τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ένα πλήρως λειτουργικό Πανεπιστήμιο,είναι απαραίτητη.Το τμήμα εντάσσεται διοικητικά στο Παν/ο Πατρών. Το τμήμα ανήκει στο ΠολυτεχνείοΠατρών και όλα τα τμήματά του βρίσκονται στην Πάτρα, εκτός από αυτό.
Υπάρχουν προβλήματα και ελλείψεις, στο Αγρίνιο που διογκώνονται περαιτέρω.
Παροχές φοιτητικής μέριμνας δεν υπάρχουν σήμερα στο Αγρίνιο (φοιτητικές εστίες, διαρκής λειτουργία λέσχης ).Πολλές οικογένειες δεν μπορούν να πληρώνουν ενοίκια
που είναι υψηλά και η καθημερινή μεταφορά έχει υψηλό κόστος από την Πάτρα.Τα τμήματα συνεχίζουν να παραμένουν στο Αγρίνιο, υποκύπτοντας στις πιέσεις των τοπικών πολιτικών παραγόντων.
Μία λύση θα ήταν σε φοιτητές που αντιμετωπίζουν προβλήματα, η μεταφορά θέσης σε άλλο τμήμα με κοινά μαθήματα στο Παν Πατρών, όπως είναι το τμήμα χημικών μηχανικών.
Μετεγγραφές δεν επιτρέπονται
Ζητάμε τη δική σας βοήθεια
ΓΟΝΕΑΣ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/05
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ