Σύλλογος ΠΕ "η Αθηνά"

ΚΟΙΝ: ΔΟΕ, πρωτοβάθμιοι σύλλογοι

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΒΡΗΚΑΝ ΠΑΝΤΟΥ

ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ

ΑΚΥΡΩΣΑΜΕ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ !

Το ΔΣ εκφράζει την ικανοποίησή του για τα αντανακλαστικά που επέδειξε ο κόσμος της μαχόμενης εκπαίδευσης και τη συγκινητική μαζική του παρουσία στο κάλεσμα του συλλόγου μας, να μπλοκάρουμε τη Δευτέρα τα πρώτα σεμινάρια της αξιολόγησης, που απευθύνονταν στους διευθυντές των σχολείων.

Η στάση, η συμμετοχή και η συσπείρωση των συναδέλφων, που μαζεύτηκαν τόσοι πολλοί χαράματα σε τόσα κέντρα και με μαζικές συγκεντρώσεις κουρέλιασαν παντού τον αιφνιδιασμό του Υπουργείου υποχρεώνοντας τους αργυρώνητους επιμορφωτές- αξιολογητές σε άτακτη φυγή, ήταν συγκλονιστική και κατέστησε το σύλλογο ηθικά δικαιωμένο και πολιτικά νομιμοποιημένο για την απόφασή του να ακυρώσει τη διεξαγωγή  όλων των σεμιναρίων της ντροπής.

Χαιρετίζουμε ασφαλώς και όλους τους συναδέλφους διευθυντές που αρνήθηκαν τη συμμετοχή τους στα σεμινάρια της υποταγής και βρέθηκαν με μαζικό και ενωτικό τρόπο στην ίδια όχθη της αντίστασης με το σύλλογο και όλο τον κλάδο.

Χαιρετίζουμε επίσης όσους και όσες αρνήθηκαν να παίξουν το ρόλο του επιμορφωτή της γραμμής των απολύσεων και της χειραγώγησης των εκπαιδευτικών και απέδειξαν ότι τιμούν την εκπαιδευτική και συναδελφική τους ιδιότητα.

Μαζί μας βρέθηκαν γονείς και εργαζόμενοι από τις γειτονιές των σχολείων ανοίγοντας το δρόμο για κοινό μέτωπο απέναντι στην πολιτική που διαλύει την Παιδεία και όλη την κοινωνία.

Συνεχίζουμε τη μάχη. Αν και κανένα σεμινάριο δεν πραγματοποιήθηκε στην Αττική, δεν εφησυχάζουμε. Να είμαστε από μεθαύριο πάλι ακόμα περισσότεροι, πιο συσπειρωμένοι, συντονισμένοι και πάλι με τους γειτονικούς συλλόγους. Να ακυρώσουμε και όλα τα σεμινάρια που έχουν σχεδιαστεί!

Την Τετάρτη 18/6 συγκεντρωνόμαστε ξανά ώρα 7.30πμ :

Στο 135 Δ.Σ Αθηνών, Μομφεράτου 94 Γκύζη, οι συνάδελφοι από τα σχολεία 26,28,29,40,41,42,102,105, 110,111,121,131, 134,135, 166, 172  Δ.Σ Αθηνών

·         Στο 16 Δ.Σ Αθηνών, Φιλήμονος 19 Αμπελόκηποι, οι συνάδελφοι από τα σχολεία 14,27,30,36,45 Δ.Σ Αθηνών

·         στο 35 Δ.Σ Αθηνών, Κωλέτη 34 Εξάρχεια, οι συνάδελφοι από το 35 Δ.Σ Αθηνών

·         Στο 150 Δ.Σ Αθηνών, Κοδριγκτώνος 26 Αθήνα, οι συνάδελφοι από το 133 Δ.Σ Αθηνών

·         Οι υπόλοιποι συνάδελφοι του συλλόγου σε όποια συγκέντρωση ευκολύνονται.

στις 19 και 20 Ιούνη (Πέμπτη και Παρασκευή) συγκεντρωνόμαστε ώρα 7.30πμ :

·         Στο 3ο-4ο  Γαλατσίου (Πρωτοπαπαδάκη και Ελ Βενιζέλου, Γαλάτσι) οι συνάδελφοι από τα σχολεία 1,2,3,4,7,9,12,13,16,5,11 ΔΣ Γαλατσίου και 33,78,46,65,112,132,38,120 ΔΣ Αθηνών.

·         Στο 2ο ΔΣ Νέας Χαλκηδόνας. (Αγ. Αναργύρων 2, Ν. Χαλκηδόνα) οι συνάδελφοι από τα σχολεία 34,88,113,139,25,174 Δ.Σ Αθηνών

·         Στο 69ο ΔΣ Αθηνών (Τερτίπη 42, Κ. Πατήσια) οι συνάδελφοι από τα σχολεία 101 και 142 ΔΣ Αθηνών

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ