Δήλωση παραίτησης του Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζαγοράς Κυριαζή Παπούλια και δήλωση του Συλλόγου Διδασκόντων
παραιτήσεις διευθυντών

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Προς τη Δ/ντρια Εκπ/σης Μαγνησίας κ. Μητσιάνη Θεοδώρα

Προς  ΑΠΥΣΠΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Προς   ΔΟΕ

Υποβάλω την παραίτησή μου, γιατί μου ζητήσατε να αναθέσω υποχρεωτικά στις συναδέλφισσές – σους μου να συγκροτήσουμε τις ομάδες εργασίας για να εφαρμόσουμε την αξιολόγηση της σχολικής μας μονάδας, πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με την απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων μου, αλλά και με τη συνείδησή μου ως παιδαγωγός και ως εργαζόμενος που επί χρόνια υπηρετώ συνειδητά την εκπαίδευση και καθημερινά αγωνίζομαι για ένα καλύτερο Δημοτικό Σχολείο.

Με βάση τα παραπάνω, δηλώνω ότι δε θέλω να παραμείνω Δ/ντής και θα συνεχίσω να υπηρετώ την εκπαίδευση ως απλός δάσκαλος και σας παρακαλώ να προβείτε στις ανάλογες διαδικασίες, ώστε να αντικατασταθώ άμεσα.

Ζαγορά 4 – 4 – 2014                      1ο 8/θ Δημοτικό Σχολείο Ζαγοράς

0 Δ/ντής – Δάσκαλος

Κυριαζής Παπούλιας

Ο Διευθυντής του σχολείου μας για λόγους συνείδησης αποφάσισε να μη συμμετέχει στην αξιολόγηση και αυτοαξιολόγηση που μας επιβάλλει «δημοκρατικά» το Υπουργείο μας. Τον συγχαίρουμε και είμαστε στο πλευρό του. Μακάρι το παράδειγμα τόσο ξεκάθαρων τοποθετήσεων να το ακολουθήσουμε κι άλλοι. Όπως «λογαριάζει» η συνείδησή μας. Όσα αντέχει η δικαιοσύνη μας.

Σύλλογος Διδασκόντων 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζαγοράς

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Πώς θα γίνει η αξιολόγηση 170.000 εκπαιδευτικών

Νέο βίντεο από Νέα Σμύρνη που διασύρει την ΕΛ.ΑΣ.: Η στιγμή της επίθεσης σε πολίτη που διαμαρτύρεται

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ του Παν.Αιγαίου ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

ΑΣΕΠ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ LTE με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Ούτε προφορικά - ούτε έκθεση!)

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ