Thumbnail
ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Η περίπτωση του 1ου ΕΠΑΛ Υμηττού

Το 1ο ΕΠΑΛ ΥΜΗΤΤΟΥ είναι ένα από τα πιο ιστορικά αλλά ταυτόχρονα και ένα από τα πιο εξοπλισμένα και σύγχρονα Επαγγελματικά σχολεια της Αθήνας, διαβάζουμε στην πολύ καλή ιστοσελίδα του: http://1epal-ymitt.att.sch.gr , την οποία αξίζει να επισκεφτούμε.

Μας περιμένει μια μικρή έκπληξη: η ενημέρωση της ιστοσελίδας σταματάει τη σχολική χρονιά 2012-13 (;)
Στους τομείς που λειτουργούν (-ούσαν) στο σχολείο περιλαμβάνεται και ο τομέας Υγείας Πρόνοιας (ωχ!).
Στη σελίδα ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ (http://1epal-ymitt.att.sch.gr/axiologisi.html) βλέπουμε ότι το σχολείο συμμετείχε στην πιλοτική εφαρμογή της αυτοαξιολόγησης από το 2010.
Γίνανε πολλές  εκθέσεις: Γενική Εκτίμηση της Εικόνας του Σχολείου, Συστηματική Αξιολόγηση των τομέων «Κλίμα και σχέσεις στο σχολείο» και «οργάνωση σχολείου», στηριγμένες σε  αντικειμενικά στοιχείων και  σε επεξεργασία ερωτηματολογίων που απαντήθηκαν από εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς.
Προτάθηκαν και δράσεις (τέσσερις τον αριθμό) για την διόρθωση των αρνητικών σημείων της λειτουργίας του σχολείου. 
χρονοδιάγραμμα δράσεων
 
Ανάμεσα στα μέλη που αποτελούσαν  τις ολομέλειες εργασιών ήταν ο τότε Υποδιευθυντής ΠΕ18.07 και άλλοι δύο ΠΕ18.07. Όλοι μπήκαν στη διαθεσιμότητα!
 
 
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pliromes.jpg
e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ολοκληρώνονται στις 2 Ιανουαρίου οι πληρωμές σε 30.450 δικαιούχους
Το συνολικό ποσό αγγίζει τα 26,9 εκατ. ευρώ – Αναλυτικά οι καταβολές για εισφορές, επιδόματα και προγράμματα απασχόλησης
e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ολοκληρώνονται στις 2 Ιανουαρίου οι πληρωμές σε 30.450 δικαιούχους
φπα
ΦΠΑ: Ισχύει από το 2026 η έκπτωση 30% για τα νησιά του Αιγαίου και τη Σαμοθράκη
Αναλυτικά παραδείγματα για αγαθά, υπηρεσίες και εισαγωγές – Ποια νησιά και ποιες περιπτώσεις εξαιρούνται
ΦΠΑ: Ισχύει από το 2026 η έκπτωση 30% για τα νησιά του Αιγαίου και τη Σαμοθράκη