Μια συγκλονιστική ιστορία πίσω από την τηλεοπτική σειρά «Ριφιφί»

Ανακοινώσεις 0

Περί διαγραφών :''Ολίγον έγκυος’’ συναδέλφισσες και συνάδελφοι δεν υπάρχει! του Βασίλη Μαυρέλου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ένα επίκαιρο σχόλιο με αφορμή το πρωτοσέλιδο του ''Εθνους'' στις 24-1-2014

Περί διαγραφών :''Ολίγον έγκυος’’ συναδέλφισσες και συνάδελφοι δεν υπάρχει!

(Ένα επίκαιρο σχόλιο με αφορμή το πρωτοσέλιδο του ''Εθνους'' στις 24-1-2014)

Περί διαγραφών στελεχών της εκπαίδευσης από τα συνδικάτα ο λόγος, μιας και  χτες είχαμε την τιμητική μας σε πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ''Εθνος'' ως Σύλλογος Δασκάλων/ Νηπιαγωγών Χίου, όσον αφορά την απόφαση διαγραφής της Σχολικής Συμβούλου προσχολικής αγωγής από το σωματείο και μάλιστα ως ''αναφερθέν κρούσμα'', λες κι είμαστε κάποιος επικίνδυνος ιός της γρίππης.

Εμείς απλά λέμε προς όλες τις κατευθύνσεις,ότι δεν πρόκειται ΄΄να  παίξουμε τις κουμπάρες ’’με τη δουλειά μας, το ψωμί μας και την εκπαίδευση των παιδιών μας.

Το ζήτημα πλέον έχει τεθεί, όσο πιο καθαρά  γίνεται : Στέλεχος ή μη  της εκπαίδευσης  ή συντάσσεσαι με τις "αξιολογικές" διαδικασίες χειραγώγησης- απόλυσης των συναδέλφων σου και διάλυσης της δημόσιας εκπαίδευσης  ή στέκεσαι όρθιος και απέναντι στις εχθρικές επιλογές της κυβέρνησης και της τρόικας στα σχολεία.΄΄Ολίγον έγκυος’’ αγαπητές συναδέλφισσες και συνάδελφοι δεν υπάρχει!

Χίος 25-1-2014

Βασίλης Μαυρέλος

Αντιπρόεδρος Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Χίου-

ΝΕΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Άνω Λιόσια: Σε σοβαρή κατάσταση η διευθύντρια του 1ου Νηπιαγωγείου – Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά την επίθεση

Νέο πρόγραμμα ΔΥΠΑ: 8.000 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας για ανέργους ηλικίας άνω των 55 ετών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

ανακοινώσεις