Thumbnail
Σύλλογος ΠΕ Βόνιτσας

Με μαζικότητα δάσκαλοι του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Βόνιτσας που ανήκει στην  9η Εκπαιδευτική Περιφέρεια του Ν. Αιτωλοακαρνανίας αξιοποιώντας την σημερινή 3ωρη στάση εργασίας, συγκεντρωθήκαμε στο σχολικό συγκρότημα των 1ου και 2ου Δημοτικών Σχολείων στη Βόνιτσα και καταφέραμε να ακυρώσουμε Σεμινάριο επιμόρφωσης των διευθυντών για την αυτοαξιολόγηση των σχολικών μονάδων, εκτιμώντας ότι είναι «παγίδα» που οδηγεί στην αξιολόγηση των Εκπαιδευτικών και κατά συνέπεια ανοίγει ο δρόμος για διαθεσιμότητα –απολύσεις προσωπικού.

Στην αίθουσα που θα διεξάγονταν το Σεμινάριο, δεν βρέθηκε κανένας εκπαιδευτικός για να ακούσει την Σχολική Σύμβουλο Αγγελική Πάσχου περιορίστηκε στο να απαντήσει στις αντιρρήσεις που εκφράστηκαν από τους εκπαιδευτικούς, λέγοντας ότι «στο τέλος του σχολικού έτους οι διευθυντές θα υποχρεωθούν να εφαρμόσουν την Αυτοαξιολόγηση καθώς είναι νόμος του κράτους και ότι η ίδια απλώς…διεκπεραιώνει!».

Στείλαμε ένα ξεκάθαρο και ηχηρό μήνυμα πως η αυταρχική Αξιολόγηση που διαλύει το δημόσιο σχολείο, που αντιμετωπίζει εμάς και τους μαθητές μας ως αναλώσιμα, αριθμητικά και ποσοτικά μεγέθη ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ.  

Ήταν η πρώτη μάχη και την κερδίσαμε.

Απαιτείται επαγρύπνηση και εγρήγορση σε όλα τα μέτωπα                             

Δεν επαναπαυόμαστε και συνεχίζουμε τον αγώνα ! ! !

alfavita.gr

 

alfavita.gr

 

alfavita.gr

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έρχεται «βαρύς» καύσωνας στην Αττική: Πάνω από 42°C τις επόμενες ημέρες

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

paralia
«Βροχή» καταγγελιών για αυθαιρεσίες στις παραλίες – Στο μικροσκόπιο χιλιάδες περιπτώσεις
Περισσότερες από 3.000 καταγγελίες για τις ελληνικές παραλίες – Ο «χάρτης» των παραβάσεων και τα πρόστιμα
«Βροχή» καταγγελιών για αυθαιρεσίες στις παραλίες – Στο μικροσκόπιο χιλιάδες περιπτώσεις