Thumbnail
Συγκέντρωση ψηφισμάτων συμπαράστασης - Συνεχής ενημέρωση

Τελευταία ενημέρωση (13:38)

Αναβολή πήρε η δίκη του Παύλου Αντωνόπουλου στις 23/01. 
Εκπαιδευτικοί, μαθητές, σωματεία και πολιτικές οργανώσεις βρέθηκαν  στα δικαστήρια της Ευελπίδων δείχνοντας την αλληλεγγύη τους.

Ισχυρή παρουσία των ΜΑΤ υπήρχε έξω από το κτίριο 7 που δικάζεται ο Παύλος Αντωνόπουλος. Ο εκπαιδευτικός μέλος της κεντρικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ και στέλεχος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, έκανε λόγο, σε συνέντευξή του «Στο Κόκκινο»,  για «στοχευμένη» σύλληψη και τις συνθήκες σύλληψης, πως "από τη συνέντευξη που δίναμε στα Προπύλαια, οι οργανώσεις που διοργανώσαμε τη διαμαρτυρία που επρόκειτο να γίνει, βρέθηκα στη ΓΑΔΑ".

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ είχε ήδη καταγγείλει με κατηγορηματικό τρόπο την απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει τη συγκέντρωση "ενάντια σε κυβέρνηση, ΕΕ με αφορμή τις φιέστες ανάληψης της ελληνικής προεδρίας".
 

Ακούστε εδώ ο ηχητικό απόσπασμα

Φωτογραφίες από @dromografos

Σύνδεσμος ενσωματωμένης εικόνας

 

Σύνδεσμος ενσωματωμένης εικόνας

 

Σύνδεσμος ενσωματωμένης εικόνας
 



Τελευταία Ενημέρωση (13:46)

 

 

 

Αναβολή πήρε η δίκη του εκπαιδευτικού Παύλου Αντωνόπουλου για αύριο στις 08:30 το πρωί στα δικαστήρια της ευελπίδων. Ένταση είχε προηγηθεί πριν από λίγο με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να απωθούν τους αλληλέγγυους εκπαιδευτικούς με τη χρήση γκλόμπ. Πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο τραυματίες. 

Εκπαιδευτικοί, μαθητές, σωματεία και πολιτικές οργανώσεις βρέθηκαν  στα δικαστήρια για να δείξουν τη συμπαράστασή τους στον καθηγητή που η αστυνομία συνέλαβε επειδή «συμμετείχε σε απαγορευμένη διαδήλωση».

 

Από την Τετάρτη το βράδυ που έγινε γνωστή η σύλληψη του καθηγητή Παύλου Αντωνόπουλου, στην alfavita.gr καταφθάνουν δεκάδες ψηφίσματα συμπαράστασης. Υπάρχει συνεχής ενημέρωση σε αυτό το άρθρο. Τα ψηφίσματα βρίσκονται κάτω από την ανακοίνωση της ΟΛΜΕ.

Για οποιαδήποτε ενημέρωση, συμπλήρωση, αποστολή ψηφίσματος επικοινωνήστε με το [email protected] 

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της ΟΛΜΕ

Ο.Λ.Μ.Ε.

Ερμού & Κορνάρου 2
ΤΗΛ: 210 32 30 073 - 32 21 255
FAX: 210 32 27 382 – 33 11 338
www.olme.gr
Αθήνα, 8/1/2014
 
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Το ΔΣ της ΟΛΜΕ καταγγέλλει την αναίτια σύλληψη από την αστυνομία του Παύλου Αντωνόπουλου, εκπαιδευτικού, μέλους της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ στα προπύλαια σήμερα 8/1/14, με τη δικαιολογία  ότι «συμμετείχε σε απαγορευμένη διαδήλωση».
Το ΔΣ της ΟΛΜΕ είχε ήδη καταγγείλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει τη συγκέντρωση που καλούσαν για σήμερα Τετάρτη οργανώσεις και κινήσεις ενάντια σε κυβέρνηση, ΕΕ με αφορμή τις φιέστες ανάληψης της ελληνικής προεδρίας.
 
Καταγγέλλουμε για ακόμη φορά κυβέρνηση και ΕΕ, που φτάνουν στο σημείο να καταργούν δημοκρατικές ελευθερίες και δικαιώματα που ο λαός μας κατέκτησε με αγώνες και αίμα και να συλλαμβάνουν αγωνιστές προσπαθώντας να λυγίσουν το λαό στον αγώνα του ενάντια στην βάρβαρη αυτή η πολιτική. 
 
Καλούμε στη συγκέντρωση συμπαράστασης αύριο Πέμπτη 9/1/14, 11 π.μ. στα δικαστήρια (Σχολή Ευελπίδων, κτίριο 16).
 
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
 
ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ συμπαράστασης στον Παύλο Αντωνόπουλο -64
 
-ΟΛΜΕ: Καταγγελία και συγκέντρωση συμπαράστασης
 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ανακληση
Ανάκληση γνωστών βερνικιών νυχιών στην Ευρώπη – Περιέχουν απαγορευμένη ουσία και πωλούνται και στην Ελλάδα
Στο μικροσκόπιο δύο προϊόντα γνωστής εταιρείας καλλυντικών λόγω χημικής ουσίας που συνδέεται με κινδύνους για την υγεία
Ανάκληση γνωστών βερνικιών νυχιών στην Ευρώπη – Περιέχουν απαγορευμένη ουσία και πωλούνται και στην Ελλάδα
εισαγωγη
Περίοδος αιτήσεων για την εισαγωγή στην α΄ γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Άρτας
Έως τις 2 Ιουνίου η υποβολή αιτήσεων – Δωρεάν φοίτηση, μεταφορά και ολοκληρωμένη μουσική και γενική παιδεία για τους μαθητές
Περίοδος αιτήσεων για την εισαγωγή στην α΄ γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Άρτας
εκπαιδευση
Β' φάση του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου»: Η λίστα με όλα τα σχολεία στα οποία θα γίνει ανακαίνιση
Υπογραφή της σύμβασης της Β΄ Φάσης του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου» για την ανακαίνιση 238 Σχολικών Κτιρίων - Η λίστα με όλα τα σχολεία
Β' φάση του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου»: Η λίστα με όλα τα σχολεία στα οποία θα γίνει ανακαίνιση