Σύλλογος ΠΕ Αιγάλεω

Ρ. Φεραίου 20

Τηλ.210-5981932

Αιγάλεω  14/ 12 / 2013

ΠΡΟΣ: -  Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε της Γ΄Αθήνας, Δ.Σ της ΔΟΕ, τα μέλη του Συλλόγου.

Αναβλήθηκε το σεμινάριο αυτοαξιολόγησης στη Γ Αθήνας

Το Δ.Σ του Συλλόγου χαιρετίζει τους συναδέλφους/ισσες που δραστηριοποιήθηκαν, βοήθησαν, και στήριξαν ηθικά την μεγάλη κινητοποίηση που έγινε στα σχολεία του Αιγάλεω αλλά και σε ΟΛΗ τη Γ΄Αθήνας για την ακύρωση των σεμιναρίων της ντροπής για την αυτοαξιολόγηση. Το προγραμματισμένο σεμινάριο της Γ΄Αθήνας για την Πέμπτη 19 Δεκέμβρη ματαιώθηκε.

Τα σεμινάρια της ντροπής ματαιώνονται πια σε ΟΛΗ την Ελλάδα. Από την ακριτική Καστοριά μέχρι την Κρήτη και από την Ξάνθη μέχρι την Ρόδο, παρά τις πιέσεις και την επιμονή της Διοίκησης και του Υπουργείου τα σεμινάρια ακυρώνονται ή ματαιώνονται από την οργή του εκπαιδευτικού κόσμου και τις μαζικές κινητοποιήσεις.

Τα συγκεκριμένα σεμινάρια μοναδικό στόχο έχουν να προωθήσουν το νέο, φτηνό σχολείο της αγοράς στο οποίο θα επικρατεί η χορηγία η εμπλοκή επιχειρηματικών φορέων, η χρηματοδότηση από τους γονείς, η διαφοροποίηση των σχολικών μονάδων, ο άκρατος ανταγωνισμός. Στη θέση της συνεργασίας των εκπαιδευτικών και των σχολείων μεταξύ τους, θα έχουμε στο εξής μεμονωμένες σχολικές μονάδες που θα επιδιώκουν την επιβίωσή τους, υιοθετώντας πρακτικές προβολής και ανταγωνισμού.

Με τον νέο-επιθεωρητισμό θέλουν να δημιουργήσουν νέες δεξαμενές κινητικότητας–απόλυσης, να οδηγήσουν μεγάλο αριθμό συναδέλφων/ ισσών σε διαθεσιμότητα-απόλυση, να καθηλώσουν μισθολογικά τους εκπαιδευτικούς με βάση τη σύνδεση της αξιολόγησης με το ενιαίο μισθολόγιο-βαθμολόγιο και τις ποσοστώσεις του. Έτσι ο αριθμός των εκπαιδευτικών που θα στιγματιστεί ως αποτυχημένος και στάσιμος υπηρεσιακά και μισθολογικά θεωρείται δεδομένος από τα πριν.

- Καλούμε σε συνέχιση του αγώνα, σε συσπείρωση στους συλλόγους μας και σε ενότητα του κλάδου για την μη εφαρμογή του σύγχρονου εκπαιδευτικού ολοκληρωτισμού. Το σχολείο της Ε.Ε και του ΟΟΣΑ, το σχολείο των περικοπών, της αγοράς και των δεξιοτήτων δεν είναι μονόδρομος.

- Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και μαχητικότητα τον αγώνα για να μείνει στα χαρτιά το νομοθετικό τερατούργημα της αξιολόγησης.

Δικαίωμα στη μόρφωση και την εργασία για όλη την εργαζόμενη πλειοψηφία.

- ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ - ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΚΥΦΤΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΛΑΟΣ.

- ΜΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ, ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ-ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ, ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ. ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.

- ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ