Αρ.Πρωτ 164
'Εξω οι ναζί από τα σχολεία
Τα χέρια τους τρίβουν οι τραμπούκοι της Χρυσής Αυγής ικανοποιημένοι με την απόφαση κυβέρνησης - ΕΕ να απολύσουν τους σχολικούς φύλακες.
Από διάφορα κανάλια γνωστοποιούν την πρόθεσή τους να αναλάβουν αυτοί πλέον τη δουλειά σχολικών φυλάκων και τροχονόμων, καταδικάζοντάς τους στην ανεργία, να πιάσουν οι νεοναζί πόστα ώστε να ελέγχουν, μπράβοι όντας του συστήματος, τη σχολική κοινότητα.
Ενδεικτικά σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα τους, οι χρυσαυγίτες επιχαίρουν διότι η κυβέρνηση «με την απόφασή της να απολύσει τους σχολικούς φύλακες άνοιξε την πόρτα των σχολείων όλης της χώρας στο εθελοντικό κίνημα πολιτών του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή που εφ' εξής θα αναλάβουν την φύλαξη των κτιρίων και των μαθητών». Μάλιστα προεξοφλούν ότι «του χρόνου τέτοια εποχή δεκάδες δήμοι σε όλη την χώρα θα ελέγχονται από τον Λαϊκό Σύνδεσμο, ο οποίος θα οργανώσει "και με το νόμο", πλέον, υπηρεσίες security!».
Αγωνιστική εγρήγορση και λαϊκή επαγρύπνηση μπρος σε αυτόν τον εφιάλτη, οι ναζί να ελέγχουν τα παιδιά μας.
Καμία δημοτική αρχή, σε κανένα δήμο, κανένας γονιός ή σύλλογός του, να μη δεχτεί τους τραμπούκους να πατήσουν πόδι στα σχολειά μας.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΝΕΤΤΑ ΑΛΤΑΝΗ ΝΕΛΗ ΒΟΡΓΙΑ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Ιστορική νίκη στο Τζόκερ: 19,89 εκατομμύρια ευρώ σε έναν παίκτη με μόνο 5 ευρώ
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ