Welcome to UP 2026: H Coro Avanti του ιστορικού «Ορφέα» τραγουδά στην Πανεπιστημιούπολη
Περισσότερα από 100 χρόνια χορωδιακής ιστορίας συναντούν τη νέα γενιά φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών.
Μια από τις ιστορικότερες «φωνές» της Πάτρας, o «Ορφέας», έρχεται στο Welcome to UP 2026, σε μια ξεχωριστή μουσική συνάντηση με τους πρωτοετείς φοιτητές και το κοινό.
Η Μικτή Χορωδία Coro Avanti του ιστορικού Μουσικού Ομίλου «ΟΡΦΕΥΣ» Πατρών συμμετέχει στο Welcome to UP 2026, παρουσιάζοντας τη δική της συναυλία την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2026, στις 20:30, στην Πανεπιστημιούπολη.
Πρόκειται για ένα φωνητικό σύνολο που συνεχίζει τη μακρά χορωδιακή παράδοση του «ΟΡΦΕΑ», ενός από τους ιστορικότερους μουσικούς φορείς της Πάτρας.
Ο Μουσικός Όμιλος ιδρύθηκε επισήμως το 1923, έχοντας όμως τις ρίζες του ήδη από το 1876, όταν Πατρινοί διατηρούσαν την ιστορική τετράφωνη ανδρική χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέα.
Η Coro Avanti δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2019, με τον Όμιλο να ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην πολυετή παρουσία του στη χορωδιακή τέχνη. Τη διεύθυνση του συνόλου ανέλαβε από την ίδρυσή του η μαέστρος Λίνα Γερονίκου. Βασικός στόχος του είναι, παράλληλα με την ερμηνεία έργων κλασικών και νεότερων συνθετών, να φέρνει ξανά στο φως αξιόλογα έργα παλαιότερων εποχών από το αρχείο του «ΟΡΦΕΑ», συμβάλλοντας στη διάσωση και ανάδειξη της μουσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς.
Στα χρόνια της δραστηριότητάς της, η Coro Avanti έχει συμμετάσχει σε χορωδιακές συναντήσεις, συναυλίες και φεστιβάλ. Μεταξύ των σημαντικών σταθμών της ήταν η παρουσία της στο χορωδιακό και συμφωνικό έργο «Μίκης Θεοδωράκης – Τη Ρωμιοσύνη μην την κλαις… 200 χρόνια μετά» στην Τρίπολη, καθώς και σε συναυλία στον Καθεδρικό Καθολικό Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στην Αθήνα για τα 150 χρόνια από τη γέννηση του Ralph Vaughan Williams.
Τον Δεκέμβριο του 2024 παρουσίασε τη Missa brevis in D major, K. 194 του W.A.Mozart, ενώ τον Νοέμβριο του 2025 συμμετείχε στον 2ο Διεθνή Διαγωνισμό Χορωδιών «Τάσος Παππάς» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, κατακτώντας το 2ο βραβείο στην κατηγορία Μικτών Χορωδιών αλλά και το Βραβείο Καλύτερης Χορωδίας του Διαγωνισμού.
Τη χορωδία διευθύνει η Λίνα Γερονίκου, διπλωματούχος Μονωδίας και Διεύθυνσης Χορωδίας, πτυχιούχος Ειδικού Αρμονίας, Αντίστιξης και Φούγκας και απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Διαθέτει επίσης μεταπτυχιακό στην Παιδαγωγική της Μουσικής, με ειδίκευση στη Διεύθυνση Παιδικής και Νεανικής Χορωδίας, από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου.
Έχει εμφανιστεί ως χορωδός και σολίστ σε σημαντικούς χώρους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων το Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και το Carnegie Hall της Νέας Υόρκης. Από το 2010 έως το 2019 υπήρξε Καλλιτεχνική Διευθύντρια και μαέστρος της τετράφωνης Μικτής Χορωδίας και Ορχήστρας του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ από τον Νοέμβριο του 2019 έχει αναλάβει τη διεύθυνση της Coro Avanti.
Η εμφάνιση της Coro Avanti στο Welcome to UP 2026 φέρνει έτσι στην Πανεπιστημιούπολη μια μουσική παράδοση που μετρά περισσότερο από έναν αιώνα, συνδέοντας την ιστορία του «ΟΡΦΕΑ» με τη σύγχρονη χορωδιακή δημιουργία.
Το Welcome to UP 2026 διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Πατρών, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Επιμελητήριο Αχαΐας, σε συνεργασία με τους Δήμους Πατρέων και Ιερής Πόλης Μεσολογγίου και το Ίδρυμα Τοπάλη.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Φεστιβάλ Υποδοχής Πρωτοετών Φοιτητών/τριών, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα: https://welcometoup.upatras.gr/
Welcome to UP 2026: Η αγορά της Πάτρας υποδέχεται τους πρωτοετείς με εκπτώσεις και προνόμια
Η πρώτη γνωριμία των νέων φοιτητών με την αγορά της Πάτρας γίνεται και φέτος μέσα από το Welcome to UP 2026, με τον Εμπορικό Σύλλογο Πατρών και τις επιχειρήσεις της πόλης να συμμετέχουν ενεργά στη μεγάλη γιορτή υποδοχής πρωτοετών φοιτητών/ τριών του Πανεπιστημίου Πατρών.
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, οι πρωτοετείς έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις πρώτες τους αγορές στην πόλη με ειδικές εκπτώσεις και προνομιακές τιμές, αξιοποιώντας το φοιτητικό τους πάσο.
Η συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Πατρών συνεχίζεται για ακόμη μία χρονιά, φέρνοντας τους νέους φοιτητές πιο κοντά στην τοπική αγορά και δίνοντάς τους την ευκαιρία να γνωρίσουν από την αρχή της φοιτητικής τους ζωής τα καταστήματα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η Πάτρα.
Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στη δράση θα ξεχωρίζουν από το ειδικό σήμα του Welcome to UP 2026 με QR Code. Σκανάροντάς το, οι φοιτητές θα μπορούν εύκολα και γρήγορα να ενημερώνονται για τα συνεργαζόμενα καταστήματα και τις προσφορές που είναι διαθέσιμες.
Η πρωτοβουλία έχει διπλό στόχο: από τη μία να προσφέρει μια ουσιαστική οικονομική «ανάσα» στους πρωτοετείς στα πρώτα τους έξοδα και, από την άλλη, να τους συστήσει την εμπορική ζωή της πόλης που θα αποτελέσει το νέο τους σπίτι για τα επόμενα χρόνια.
Έτσι, το Welcome to UP 2026 βγαίνει για ακόμη μία φορά από τα όρια του Πανεπιστημίου και απλώνεται στην Πάτρα, συνδέοντας τη φοιτητική κοινότητα με την καθημερινότητα και την αγορά της πόλης.
Το Welcome to UP 2026 διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Πατρών, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Επιμελητήριο Αχαΐας, σε συνεργασία με τους Δήμους Πατρέων και Ιερής Πόλης Μεσολογγίου και το Ίδρυμα Τοπάλη.
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Φεστιβάλ Υποδοχής Πρωτοετών Φοιτητών/τριών, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα: https://welcometoup.upatras.gr/
Welcome to UP 2026: Η Πανεπιστημιούπολη γίνεται ένα μεγάλο φοιτητικό «χωριό» – Όλες οι ομάδες και οι δράσεις-«We love UP»
Για πέντε ημέρες, από τις 6 έως τις 10 Οκτωβρίου 2026, η Πανεπιστημιούπολη της Πάτρας αλλάζει ρυθμό και γίνεται το μεγάλο σημείο συνάντησης της φοιτητικής κοινότητας. Ομάδες, δράσεις, δομές και υπηρεσίες του Πανεπιστημίου συστήνονται στους νέους αλλά και στους παλαιότερους φοιτητές, δημιουργώντας ένα πολύχρωμο «χωριό» ενημέρωσης, συμμετοχής και δημιουργίας, με κοινό σύνθημα «We love UP».
Στο πλαίσιο του Welcome to UP 202, το Πάρκο της Ειρήνης θα γεμίσει με εκθεσιακά περίπτερα, μέσα από τα οποία οι φοιτητές θα μπορούν να γνωρίσουν από κοντά ανθρώπους, ομάδες και δομές που βρίσκονται στον πυρήνα της πανεπιστημιακής ζωής και να ανακαλύψουν ευκαιρίες που ξεπερνούν τα όρια των αμφιθεάτρων.
Συμμετέχουσες Ομάδες-Δομές-Δράσεις
- BEST Patras
- BiTUP (Bioscientific Team University of Patras)
- EESTEC LC Patras
- Engenius Patras
- Erasmus Student Network - ESN UoPatras
- EUNICoast
- EUROAVIA Patras
- GPSF - UoPatras
- IEEE Student Branch, University of Patras
- Meds CAN Patras
- Robotics Group, University of Patras
- Patras Medicine iGEM
- Robotics Club, University of Patras
- Robots@UP
- UP FM
- UPatras S.E.G. Student Chapter
- Will You... Marrow Me?
- «Ανωτάτη Μπακαλική»
- Γραφείο Ισότητας των Φύλων και Καταπολέμησης των Διακρίσεων Πανεπιστημίου Πατρών
- Γραφείο Πρόληψης και Ενημέρωσης Πάτρας Ε.Ο.Π.Α.Ε.
- Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας Πανεπιστημίου Πατρών
- Βοτανικός Κήπος Πατρών - Εθελοντική Ομάδα
- ΕΘΕΞΙΣ
- Εκδόσεις Πανεπιστημίου Πατρών
- Εκπαιδευτικό Κέντρο ATLS Πανεπιστημίου Πατρών
- Εργαστήριο Γλώσσας και Λογοτεχνίας ΤΕΕΑΠΗ
- Εργαστήριο Κοινωνιολογίας και Εκπαίδευσης
- Εργαστήριο Παιδαγωγικών Ερευνών και Επιμόρφωσης
- Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς»
- Καλλίπολις (Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας)
- Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων (ΚΕΔΗΠ) - Καρναβάλι Πάτρας
- Κέντρο Αίματος Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών
- Κέντρο Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης Πανεπιστημίου Πατρών
- Κέντρο για τα Δικαιώματα του Παιδιού
- Κέντρο Ψυχολογικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης Πανεπιστημίου Πατρών
- Κινηματογραφική Ομάδα Εστίας Πανεπιστημίου Πατρών
- Μονάδα Ισότιμης Πρόσβασης Πανεπιστημίου Πατρών
- Μονάδα Υποστήριξης Φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών
39 Γραφείο Πρακτικής Άσκησης και - Οικολογική Κίνηση Πάτρας (ΟΙΚΙΠΑ)
- Παιδικό Φεστιβάλ Τ.Ε.Ε.Α.Π.Η.
- Περιφερειακό Τμήμα Πατρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού
- Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας
- Σύλλογος Φοιτητών Φαρμακευτικής Ελλάδος (Σ.Φ.Φ.Ε.)
- Σωματείο Εθελοντών Πυροσβεστών Νομού Αχαΐας (Σ.Ε.ΠΥ.Ν.Α.)
- Φοιτητική Ομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας Πανεπιστημίου Πατρών «Φλέβα Ζωής»
- Γραφείο Διασύνδεσης και Επιχειρηματικότητας
- Διαπολιτισμική Εκπαίδευση και Διαμεσολάβηση
- “Cohesion policy: spin the wheel, win a gift!”
Το Welcome to UP 2026 διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Πατρών, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Επιμελητήριο Αχαΐας, σε συνεργασία με τους Δήμους Πατρέων και Ιερής Πόλης Μεσολογγίου και το Ίδρυμα Τοπάλη.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Φεστιβάλ Υποδοχής Πρωτοετών Φοιτητών/τριών, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα: https://welcometoup.upatras.gr/
Ready, set… Welcome! Πέντε μέρες, τρεις πόλεις, μία μεγάλη φοιτητική γιορτή, γεμάτη μουσική, πολιτισμό και εμπειρίες σε Πάτρα, Αγρίνιο και Μεσολόγγι
Η αντίστροφη μέτρηση τελείωσε! Αύριο, Τρίτη 6 Οκτωβρίου, το Welcome to UP 2026 ανοίγει τις πύλες του και για πέντε ημέρες δίνει τον παλμό της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς με την Πάτρα, το Αγρίνιο και το Μεσολόγγι να μπαίνουν σε φοιτητικό mood!
Μέχρι και το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, οι νέοι φοιτητές και φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Πατρών θα βρίσκονται στο επίκεντρο μιας μεγάλης πρωτοποριακής γιορτής που έχει στηθεί για το δικό τους καλωσόρισμα και είναι μοναδική στο είδος της στη χώρα. Μαζί τους, προσκεκλημένοι είναι και οι πολίτες των τριών πόλεων σε ένα πενθήμερο που φέρνει κοντά το Πανεπιστήμιο, τον πολιτισμό, τη νεολαία και την τοπική κοινωνία, στο πλαίσιο μιας δυναμικής αλληλεπίδρασης.
Το Welcome to UP 2026 απλώνεται σε διαφορετικά σημεία της Πάτρας, του Αγρινίου και του Μεσολογγίου, καλώντας τους πρωτοετείς να βγουν από τα αμφιθέατρα, να ανακαλύψουν τον νέο τους τόπο και να ζήσουν τις πρώτες εμπειρίες της φοιτητικής τους ζωής.
Το μεγάλο φοιτητικό χωριό στο Campus
Το Πάρκο της Ειρήνης στην Πανεπιστημιούπολη της Πάτρας θα είναι και φέτος η «καρδιά» της διοργάνωσης. Μουσικές, συναυλίες, κινηματογραφικές προβολές, αθλητικές και βιωματικές δράσεις, φοιτητικές ομάδες, περίπτερα, DJ sets και πολλές ακόμη εκπλήξεις θα δημιουργούν καθημερινά ένα μεγάλο σημείο συνάντησης.
Ο UP FM θα εκπέμπει με μουσική και εκπομπές, το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο θα βάζει τους φοιτητές στο παιχνίδι με αθλητικές δραστηριότητες, ενώ στο πρόγραμμα μπαίνουν ακόμη functional training, ηλιακή και αστρονομική παρατήρηση, βιωματικά εργαστήρια και δράσεις οδικής ασφάλειας.
Από τον Ross Daly και την «Εκάβη» μέχρι Γιαγκίνηδες, Βιολέτα Ίκαρη και κινηματογράφο
Το φετινό πρόγραμμα έχει πολλές και διαφορετικές στάσεις.
Ο Ross Daly έρχεται στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, οι Γιαγκίνηδες και η Βιολέτα Ίκαρη δίνουν το δικό τους μουσικό ραντεβού στο Πάρκο της Ειρήνης, ενώ η Ελεωνόρα Ζουγανέλη «κλείνει» την αυλαία του Φεστιβάλ το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στον Μώλο της Αγίου Νικολάου.
Ξεχωριστή θέση έχει η θεατρική παράσταση «Εκάβη» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού, ενώ στη μεγάλη οθόνη θα προβληθεί ο «Καποδίστριας» του Γιάννη Σμαραγδή.
Στο κινηματογραφικό κομμάτι της διοργάνωσης δίνουν ακόμη το «παρών» το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, το AnimaSyros και το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους.
Η μουσική θα έχει καθημερινή παρουσία, με τους Babo Koro, Blues Bash, The 5MATES, τη χορωδία του Ορφέα, αλλά και πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής με τους TechDreamers.
Η πρώτη μεγάλη γνωριμία με την Πάτρα
Για τους πρωτοετείς, το Welcome to UP είναι και μια αφορμή να αρχίσουν να ξεκλειδώνουν τα «μυστικά» της πόλης που από φέτος γίνεται η δεύτερη πατρίδα τους.
Το Magic Bus Patras Tour θα τους ταξιδέψει στην Πάτρα, ενώ έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις και ξεναγήσεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών, στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, στην Achaia Clauss και στο Ίδρυμα Ελληνικής Διασποράς.
Πέντε ημέρες για να αρχίσει η φοιτητική ζωή… όπως της αξίζει
Από αύριο, λοιπόν, τα campus γεμίζουν κόσμο, οι μουσικές δυναμώνουν και η νέα γενιά φοιτητών παίρνει τη θέση της στη μεγάλη πανεπιστημιακή κοινότητα.
Το Welcome to UP 2026 δεν είναι απλώς η πρώτη «καλημέρα» του Πανεπιστημίου στους πρωτοετείς. Είναι η ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, να συναντήσουν ανθρώπους και ομάδες του Πανεπιστημίου, να ανακαλύψουν τις πόλεις όπου θα περάσουν τα επόμενα χρόνια και –κυρίως– να δημιουργήσουν τις πρώτες αναμνήσεις της νέας τους ζωής.
Το Welcome to UP 2026 διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Πατρών, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Επιμελητήριο Αχαΐας, σε συνεργασία με τους Δήμους Πατρέων και Ιερής Πόλης Μεσολογγίου και το Ίδρυμα Τοπάλη.
Για τις εκδηλώσεις:
Εκάβη – Στη σκιά της πολιτείας
Συναυλία Ross Daly
Προβολή της ταινίας Καποδίστριας
Απαιτείται προ κράτηση εισιτηρίων. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Μπορείτε να κάνετε κράτηση εισιτηρίων στους εξής συνδέσμους:
Εκάβη: https://www.more.com/gr-el/tickets/theater/ekabi-tou-eyripidi-skinothesia-st-libathinou/
Καποδίστριας: https://www.more.com/gr-el/tickets/cinema/proboli-tainias-kapodistrias-g-smaragdi/
Ross Daly: https://www.more.com/gr-el/tickets/music/synaulia-apokopos-tou-mpergadi-ross-daly/
ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ WELCOME TO UP 2026
ΤΡΙΤΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
10.00 – 18.00
Διεθνές Συνέδριο «Εμφύλιοι πόλεμοι: ιστορία, μνήμη και αναπαράσταση» από το Τμήμα Ιστορίας Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών / Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών
- ΑΓΡΙΝΙΟ
18.00
Επίσημο καλωσόρισμα από τους προέδρους των Τμημάτων και από υποψήφιους διδάκτορες / τελειόφοιτους φοιτητές / Κεντρικό Αμφιθέατρο Σεφέρη 2, Αγρίνιο
20.00
Πάρτι με DJ | Αύλειος χώρος campus Αγρινίου.
ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
9.00 – 18.00
Αθλητικές δραστηριότητες από το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο / Πάρκο Ειρήνης – Πανεπιστημιούπολη
10.00 – 18.15
Magic Bus Patras Tour
11.00
Ενημέρωση για τη μακέτα της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου / Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών
11.00 – 13.30
«Spoiler Alert: Οι αλλαγές είναι μέρος της διαδρομής» Βιωματικό Εργαστήρι από το “Καλλίπολις” / Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών
11.30
Ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών / Αναχώρηση λεωφορείου από την Πρυτανεία
12.00
Ξενάγηση στην Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου (Αναχώρηση από Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών)
12.00 – 17.00
UP FM – Εκπομπή και μουσική από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό του Πανεπιστημίου στο Πάρκο της Ειρήνης
12.00 – 13.00
Ξενάγηση και βιωματικό εργαστήριο από το Μουσείο Εκπαίδευσης / Πανεπιστημιούπολη, κτίριο βιβλιοθήκης, Νότια Πτέρυγα
12.30 – 14.30
Εργαστήρι δημιουργίας Καρναβαλικής Μάσκας απο το Πατρινό Καρναβάλι – ΚΕΔΗΠ.
15.00
Pop up training session: functional από το ICON Fitness / Πάρκο Ειρήνης – Πανεπιστημιούπολη
19.00
Προβολή ταινίας από την Κινηματογραφική Ομάδα Εστίας Πανεπιστημίου Πατρών / Αίθουσα Προβολών της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών
19.30 – 20.30
Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας / Πάρκο Ειρήνης
20.30
Συναυλία Ross Daly / Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών
21.00
Συναυλία Babo Koro / Πάρκο Ειρήνης
- ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
19.00
Ξενάγηση των φοιτητών στον Κήπο των Ηρώων
19.45
Ξενάγηση στην έκθεση «Το Μεσολόγγι της Ελευθερίας και της Οικουμένης» / Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο
20.10
Οι φοιτητές γνωρίζουν την πολιτιστική ζωή και τη γευσιγνωσία της Ι.Π. Μεσολογγίου / Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο
20.30
Μουσική συναυλία με ροκ και έντεχνη μουσική από το μουσικό σχήμα The 5MATES / Αύλειος χώρος Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου
- ΑΓΡΙΝΙΟ
20.00
Μετακίνηση στο Μεσολόγγι για παρακολούθηση συναυλίας / Αναχώρηση λεωφορείου από Πανεπιστημιακό χώρο Αγρινίου
ΠΕΜΠΤΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
09.00 – 18.00
Αθλητικές Δραστηριότητες από το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο στο Πάρκο της Ειρήνης (Πανεπιστημιούπολη)
10.00 – 18.15
Magic Bus Patras Tour
10.00 – 15.00
"Ένας κόσμος: Πολλές Γλώσσες" - Ημερίδα Κέντρου Γλωσσών και Πολιτισμού/ Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών
12.00 – 17.00
UP FM – Εκπομπή και μουσική από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό του Πανεπιστημίου στο Πάρκο της Ειρήνης
12.00
Ξενάγηση στο οινοποιείο της Achaia Clauss / Αναχώρηση λεωφορείου από την Πρυτανεία
12.00 – 13.00
Ξενάγηση στην περιοδική έκθεση «Βιογραφίες Εβραίων γυναικών του 20ού αιώνα» / Μουσείο Εκπαίδευσης, κτίριο βιβλιοθήκης, Νότια Πτέρυγα
19.30 – 20.30
Κινηματογραφικό Φεστιβάλ AnimaSyros / Πάρκο Ειρήνης – Πανεπιστημιούπολη
19.45
Βραβεύσεις Φοιτητικού Διαγωνισμού Δημιουργικού Μηνύματος / Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών
20.00
Προβολή ταινίας “Καποδίστριας” του Γιάννη Σμαραγδή / Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών
21.00
Συναυλία Γιαγκίνηδες & Βιολέτα Ίκαρη / Πάρκο της Ειρήνης – Πανεπιστημιούπολη
21.00 – 22.00
Αστρονομική Παρατήρηση από την ομάδα Ωρίων στο Πάρκο της Ειρήνης (Πανεπιστημιούπολη)
ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ: