Συνελήφθη διευθυντής Λυκείου στις Αχαρνές μετά από καταγγελία ανήλικης μαθήτριας για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε η 17χρονη, ο 67χρονος διευθυντής του σχολείου πλησίασε από πίσω τη μαθήτρια και την άγγιξε στα οπίσθια, ενώ στη συνέχεια της αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο που βρισκόταν στην πίσω τσέπη της. Το περιστατικό σύμφωνα με την ίδια συνέβη κατά τη διάρκεια του διαλείμματος.
Φοβισμένη, η μαθήτρια έβαλε τα κλάματα και ανέφερε το περιστατικό άμεσα στην υποδιευθύντρια του σχολείου. Ακολούθως, κλήθηκε ο διευθυντής, ο οποίος φέρεται να ζήτησε συγγνώμη.
Η ανήλικη, συνοδευόμενη από τους γονείς της, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών, όπου και κατήγγειλε την προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του διευθυντή και τον οδήγησαν ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα.
Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να προβεί σε πράξη προσβολής, ισχυριζόμενος πως στόχος του ήταν να αφαιρέσει το κινητό τηλέφωνο «για πλάκα».
Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε και ορίστηκε νέα δικάσιμος για τις 10 Μαρτίου 2026.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Τι συμβαίνει στα παιδιά μας; Η μεγάλη δημόσια συζήτηση στο Δημαρχείο Βούλας στις 3 Μαρτίου
Αυτό είναι το πιο υγιεινό ψάρι στον κόσμο: Ξεπερνά τον σολομό στη διατροφική κατάταξη
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom