Τουρισμός για Όλους 2026-27: Ποια ΑΦΜ κάνουν σήμερα Σάββατο αίτηση για voucher

Εκπαίδευση 0

ΔΟΑΤΑΠ: Ανοικτή πρόσκληση για νέους αξιολογητές – Ποιοι μπορούν να ενταχθούν στο Εθνικό Μητρώο

Φοιτητές
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
ΔΟΑΤΑΠ: Αιτήσεις για ένταξη στο Εθνικό Μητρώο Αξιολογητών

Σε διαδικασία ανανέωσης και ενίσχυσης του Εθνικού Μητρώου Αξιολογητών προχωρά ο Διεπιστημονικός Οργανισμός Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.), απευθύνοντας δημόσια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς επιστήμονες που πληρούν τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις.

Η πρόσκληση αφορά συγκεκριμένους επιστημονικούς τομείς και απευθύνεται σε όσους διαθέτουν τα κατάλληλα προσόντα και εμπειρία ώστε να συμβάλουν στην κρίσιμη διαδικασία της αναγνώρισης ακαδημαϊκών τίτλων.

Οι αρμοδιότητες και οι ευθύνες των μελών του Μητρώου περιγράφονται με σαφήνεια στα άρθρα 310, 311 και 313 του Νόμου 4957/2022, τα οποία ορίζουν το πλαίσιο λειτουργίας και τις διαδικασίες αξιολόγησης που καλούνται να εφαρμόζουν οι συμμετέχοντες.

ΔΟΑΤΑΠ
0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Καθιερώνεται νέα σχολική αργία στις 26 Οκτωβρίου με Προεδρικό Διάταγμα

Το τέλος μιας εποχής για το Allou! Fun Park: Το Ρέντη αλλάζει πρόσωπο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση