«Βόμβα» από τον καθηγητή Αλέξη Μητρόπουλο: Ποιοι συνταξιούχοι χάνουν το επίδομα των 250 ευρώ
Αλέξης Μητρόπουλος (Καθηγητής – Πρόεδρος ΕΝΥΠΕΚΚ): Χάνουν το επίδομα των 250 ευρώ οι συνταξιούχοι με προσωπική διαφορά!!

Όσοι συνταξιούχοι ξεπερνούν τα εισοδηματικά όρια λόγω προσωπικής διαφοράς, θα χάσουν το επίδομα των 250 ευρώ.

Παράδειγμα:

Συνταξιούχος με σύνταξη 1.000 ευρώ χωρίς προσωπική διαφορά, θα λάβει το επίδομα αφού πληροί το εισοδηματικό όριο.

Συνταξιούχος με σύνταξη 1.000 ευρώ και προσωπική διαφορά 200 ευρώ, δεν θα το λάβει επειδή ξεπερνά κατά 400 ευρώ το εισοδηματικό όριο των 14.000 ευρώ!!

Θυμίζουμε ότι οι συνταξιούχοι με προσωπική διαφορά δεν έλαβαν την αύξηση 7,75% το 2023, ούτε την αύξηση 3,1% το έτος 2024, αλλά ούτε και την αύξηση 2,4% για το 2025.

Καλούμε την κυβέρνηση να μην υπολογίζεται το ποσό της προσωπικής διαφοράς στο εισοδηματικό όριο των 14.000 ή 26.000 ευρώ (αντίστοιχα για άγαμους/χήρους και έγγαμους) για τη χορήγηση του επιδόματος των 250 ευρώ.

Καλούμε την κυβέρνηση να καταργήσει άμεσα και αναδρομικά την προσωπική διαφορά.

Καλούμε επίσης να χορηγήσει το επίδομα των 250 ευρώ σε όλους τους συνταξιούχους ανεξαρτήτως ύψους της προσωπικής διαφοράς.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Σχολεία - Έκτακτο: Τηλεκπαίδευση μπορεί να παρασχεθεί μόνο με παροχή εξοπλισμού ή με καταβολή της προβλεπόμενης αποζημίωσης
Σχετικά με την επιβολή τηλεκπαίδευσης στα σχολεία
Σχολεία - Έκτακτο: Τηλεκπαίδευση μπορεί να παρασχεθεί μόνο με παροχή εξοπλισμού ή με καταβολή της προβλεπόμενης αποζημίωσης
ergazomenoi.jpg
Κακοκαιρία “Byron”: Τι προβλέπεται για εργαζόμενους και επιχειρήσεις – Άδειες, τηλεργασία και καταβολή μισθού
Όλα όσα ισχύουν για άδειες, μισθούς και λειτουργία επιχειρήσεων σε συνθήκες ακραίων καιρικών φαινομένων.
Κακοκαιρία “Byron”: Τι προβλέπεται για εργαζόμενους και επιχειρήσεις – Άδειες, τηλεργασία και καταβολή μισθού