Αιμοδοσία
Η αιμοληψία θα γίνεται στο χώρο του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» τις εξής ώρες: 9:00 π. μ. – 13:00 μ.μ. και 5:00 μ.μ. - 8:00μ.μ. όλες τις μέρες και τα Σαββατοκύριακα.

Το ΔΣ του ΣΕΠΕ Πάτρας προσκαλεί σε εθελοντική αιμοδοσία από Παρασκευή 02/05/2025 έως Κυριακή 18/05/2025. Η αιμοληψία θα γίνεται στο χώρο του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» τις εξής ώρες: 9:00 π. μ. – 13:00 μ.μ. και 5:00 μ.μ. - 8:00μ.μ. όλες τις μέρες και τα Σαββατοκύριακα.

Συγκεκριμένα:

Όπως ήδη γνωρίζετε, το Δ.Σ. του Συλλόγου μας επανασύστησε στο παρελθόν την Τράπεζα Αίματος, η οποία λειτουργεί με ιδιαίτερη επιτυχία. Υποχρέωση όλων των μελών του σωματείου μας είναι να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις αυτήν την προσπάθεια, ώστε η Τράπεζα Αίματος να αποβεί χρήσιμη για τους/τις συναδέλφους/σσες και τις οικογένειές τους που έχουν ανάγκη. Οι αιμοδοσίες που πραγματοποιήθηκαν τα προηγούμενα έτη ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένες και ο Σύλλογός μας μπόρεσε να ανταποκριθεί με επάρκεια στις ανάγκες των μελών του.

Στο πλαίσιο αυτό οργανώνουμε ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ από Παρασκευή 02/05/2025 έως Κυριακή 18/05/2025. Η αιμοληψία θα γίνεται στο χώρο του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» τις εξής ώρες: 9:00 π. μ. – 13:00 μ.μ. και 5:00 μ.μ. - 8:00μ.μ. όλες τις μέρες και τα Σαββατοκύριακα.

Κάθε συνάδελφος/σσα ή οποιοσδήποτε πολίτης που θα προσέρχεται θα δηλώνει πως η αιμοληψία του γίνεται για το «ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΑΣΚΑΛΩΝ   &   ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ   ΠΑΤΡΑΣ»(ΚΩΔΙΚΟΣ   ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 14512).Όσοι προσέλθουν 8:00-10:00π.μ. για να δώσουν αίμα, μπορούν να κάνουν δωρεάν αιματολογικές εξετάσεις. Όσοι προσέλθουν το απόγευμα να μεριμνήσουν, ώστε να έχουν περάσει 3 ώρες από το κυρίως γεύμα.

Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Τα αποτελέσματά της σώζουν ζωές και γι αυτό το λόγο, η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια χειρονομία φροντίδας, αλληλεγγύης και ελπίδας.

Παρακαλούμε θερμά τους συναδέλφους/σσες που μπορούν να δώσουν αίμα,να προγραμματίσουν την ημέρα απουσίας τους από τη σχολική μονάδα ή από τους φορείς της εκπαίδευσης σε συνεννόηση με τον/τη Διευθυντή/ντρια της σχολική μονάδα ή τον Προϊστάμενό/μένη τους. Παρακαλούμε, επίσης, θερμά τους/τις συναδέλφους/σσες Διευθυντές/ντριες και Προϊσταμένους/μένες σχολικών μονάδων να διευκολύνουν όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία, καθώς και να μεριμνήσουν, ώστε οι συνάδελφοι/σσες να λάβουν τις δύο επιπλέον ημέρες άδεια που δικαιούνται. Επίσης, παρακαλούμε για ανάρτηση της σχετικής ανακοίνωσης στο γραφείο εκπαιδευτικών της σχολικής μονάδας.

Θερμή παράκληση : Όποιος/α δίνει αίμα να δηλώνει στο νοσοκομείο οπωσδήποτε, ότι αφορά το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας και επίσης να ενημερώνει και το σύλλογό μας για να μπορούμε να τον βρίσκουμε, αφού η αιμοδοσία και η αιμοληψία είναι ονομαστικές.

αφισα

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σκυλος
4 διαδεδομένες παρανοήσεις για τη συμπεριφορά του σκύλου
Όσοι ζουν με έναν σκύλος προσπαθούν συχνά να ερμηνεύσουν τις αντιδράσεις του, αποδίδοντάς του ανθρώπινα συναισθήματα και προθέσεις. Ωστόσο, η...
4 διαδεδομένες παρανοήσεις για τη συμπεριφορά του σκύλου
ΔΕΔΔΗΕ, ΔΕΗ, κολόνα, διακοπή ρεύματος
Σήμερα Σάββατο: Διακοπές ρεύματος σε 7 δήμους της Αττικής – Οι περιοχές
Σε προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος προχωρά ο ΔΕΔΔΗΕ σε αρκετές περιοχές της Αττικής σήμερα (02/05) - Οι ώρες που θα σημειωθούν
Σήμερα Σάββατο: Διακοπές ρεύματος σε 7 δήμους της Αττικής – Οι περιοχές
meth
«Δεν παρατείνουμε τη ζωή — παρατείνουμε τον θάνατο»: Η σκληρή αλήθεια των γιατρών στα Επείγοντα
Ανακουφιστική φροντίδα: Εκεί όπου η ιατρική δεν νικά τον θάνατο, αλλά νικά τον πόνο
«Δεν παρατείνουμε τη ζωή — παρατείνουμε τον θάνατο»: Η σκληρή αλήθεια των γιατρών στα Επείγοντα