Αυτοδίκαιη λύση υπαλληλικής σχέσης εκπαιδευτικού επειδή ... έγινε παπάς!
Ηταν καθηγητής Αγγλικών σε Γυμνάσιο

Δεν είναι σύνηθες, αλλά ενίοτε συμβαίνει: Να φύγει κάποιος καθηγητής από την εκπαίδευση, για να γίνει παπάς!

Με απόφαση του Διευθυντή Δ.Ε Ανατολικής Αττικής, εγκρίθηκε η αυτοδίκαιη λύση της υπαλληλικής σχέσης με την Υπηρεσία εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ06 του Γυμνασίου Καλάμου , λόγω αποδοχής του διορισμού του σε κενή οργανική θέση τακτικού Εφημερίου στον Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου – Γουδή, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (ΦΕΚ 1191/τ.Γ΄/31-03-2025), από 01-04-2025 (ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας)

Η απόφαση

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ντόρα Μπακογιάννη
Ντόρα και Αλεξία Μπακογιάννη: «Προσωπική μας δικαίωση η καταδίκη του Στέφανου Χίου για δυσφήμιση και προσβολή μνήμης νεκρού»
Καταδίκη Στέφανου Χίου: Η κοινή ανακοίνωση Ντόρας και Αλεξίας Μπακογιάννη
Ντόρα και Αλεξία Μπακογιάννη: «Προσωπική μας δικαίωση η καταδίκη του Στέφανου Χίου για δυσφήμιση και προσβολή μνήμης νεκρού»
Ηλιούπολη
Γονείς για Ηλιούπολη: «Να παρθούν τώρα μέτρα στήριξης των μαθητών πριν από τις Πανελλαδικές»
Έκκληση για ψυχολόγους σε όλα τα σχολεία και αλλαγές στο εξεταστικό σύστημα μετά το τραγικό περιστατικό με δύο τις μαθήτριες
Γονείς για Ηλιούπολη: «Να παρθούν τώρα μέτρα στήριξης των μαθητών πριν από τις Πανελλαδικές»