Αναστάτωση σε δημοτικό σχολείο της Αττικής: Τραυματίστηκε σοβαρά μαθήτρια
Σοβαρός τραυματισμός μαθήτριας στον τσιμεντένιο προαύλιο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου Αττικής - «Κανένας δεν μπορεί να πει δεν ήξερα» λένε οι γονείς

Σοβαρός τραυματισμός μαθήτριας σημειώθηκε στον προαύλιο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου του Ηρακλείου Αττικής.

Σε επιστολή που έστειλε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου Αττικής προς τον Δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής Νικόλαο Μπάμπαλο, καταγγέλλει ότι είχε επισημάνει στον Δήμο το πρόβλημα της απαράδεκτης κατάστασης που επικρατεί στον τσιμεντένιο προαύλιο χώρο του σχολείου εδώ και δυο χρόνια με έγγραφα και φωτογραφικό υλικό.

Οι γονείς υποστηρίζουν στην επιστολή τους, την οποία δημοσιεύει το alfavita.gr, ότι «για ακόμα μια φορά όμως οι προτεραιότητες σας είναι άλλες από αυτές των παιδιών μας, των δασκάλων μας, των γονέων».

Τέλος, δηλώνουν ότι αναμένουν άμεσα την ενημέρωση τους από την Δημοτική Αρχή με το πόρισμα της αρμόδιας υπηρεσίας που θα ελέγξει το χώρο (ευρήματα) και τον χρονοπρογραμματισμό των ενεργειών που θα αναλάβει για ένα νέο και ασφαλές προαύλιο.

Η επιστολή των γονέων

 «Κανένας δεν μπορεί να πει δεν ήξερα» - Τραυματισμός μαθήτριας

Την Τρίτη 08/04/2024 εξαιτίας της απαράδεκτης κατάστασης του προαύλιου χώρου είχαμε τον σοβαρό τραυματισμό μαθήτριας της Β τάξης του Δημοτικού.

Ο Σύλλογος μας σας είχε επισημάνει το πρόβλημα σχεδόν 2 χρόνια με έγγραφα του στις 17/06/2023 (φωτογραφικό υλικό) , 15/04/2024 , 18/06/2024, 21/10/2024, 06/02/2025.

«Ο προαύλιος τσιμεντένιος χώρος του σχολείου μας είναι εδώ και αρκετά χρόνια σε πολύ κακή κατάσταση και χρήζει επισκευών, καθώς υπάρχουν ανωμαλίες με αποτέλεσμα, από τις καθημερινές πτώσεις, να υπάρχει κίνδυνος τραυματισμών των παιδιών.»

Για ακόμα μια φορά όμως οι προτεραιότητες σας είναι άλλες από αυτές των παιδιών μας, των δασκάλων μας, των γονέων.

Αναμένουμε άμεσα την ενημέρωση μας από την Δημοτική Αρχή με το πόρισμα της αρμόδιας υπηρεσίας που θα ελέγξει το χώρο (ευρήματα) και τον χρονοπρογραμματισμό των ενεργειών που θα αναλάβετέ για ένα νέο και ασφαλές προαύλιο.

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του

2 ου Δημοτικού Σχολείου Ηράκλειου Αττικής

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

διαβασμα
Πανελλήνιες εξετάσεις: Τα θρεπτικά στοιχεία που βοηθούν μνήμη
Η σωστή διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο τόσο στη σωματική αντοχή όσο και στη συγκέντρωση, τη μνήμη και την ψυχολογία των μαθητών.
Πανελλήνιες εξετάσεις: Τα θρεπτικά στοιχεία που βοηθούν μνήμη
Καφές
Πώς ο καφές επηρεάζει το έντερο, τον εγκέφαλο και τη διάθεση
Ο καφές δεν φαίνεται να προσφέρει μόνο τόνωση και ενέργεια στην καθημερινότητα. Σύμφωνα με νέα επιστημονική μελέτη, επηρεάζει άμεσα και τη σύνδεση...
Πώς ο καφές επηρεάζει το έντερο, τον εγκέφαλο και τη διάθεση