ρωμη

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ηρακλείου (ΣΔΕ Ηρακλείου) συμμετείχε στην εκδήλωση FierIDA - Roma 2025, έπειτα από πρόσκληση του CPIA Napoli città 2, συμβάλλοντας στη θεματική ενότητα για τη δημιουργία επιτυχημένων ευρωπαϊκών δικτύων στην Εκπαίδευση Ενηλίκων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο RomaTre από τις 29 έως τις 31 Ιανουαρίου 2025, ο διευθυντής του ΣΔΕ Ηρακλείου, κ. Ματθαίος Παρασύρης, και η συντονίστρια του προγράμματος Erasmus+, κ. Ελένη Τσαγκουρνή, παρουσίασαν τη συνεργασία του σχολείου με το CPIA Napoli città 2 από το 2018 και τις προοπτικές για το μέλλον.

Η παρουσία τους συνέβαλε στη διεύρυνση των συνεργασιών του ΣΔΕ Ηρακλείου με φορείς Εκπαίδευσης Ενηλίκων από την Ιταλία και την Ισπανία, εδραιώνοντάς το ως έναν αξιόπιστο εκπαιδευτικό οργανισμό στην Ελλάδα.

Μέσα από τις συζητήσεις και τις επαφές που πραγματοποιήθηκαν, τέθηκαν οι βάσεις για μελλοντικές συνεργασίες στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+.

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης ΕΔΩ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιστορική νίκη στο Τζόκερ: 19,89 εκατομμύρια ευρώ σε έναν παίκτη με μόνο 5 ευρώ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kolokithia
Οι κολοκυθοανθοί: Ένα χαρακτηριστικό καλοκαιρινό πιάτο
Από ένα φαγητό που μαγειρευόταν διακριτικά σε αυλές και χωριά, έχουν πλέον κερδίσει τη θέση που τους αρμόζει και αναδεικνύονται σε σύμβολο της...
Οι κολοκυθοανθοί: Ένα χαρακτηριστικό καλοκαιρινό πιάτο
Ζυμαρικά με κόκκινη σάλτσα
Σπαγγέτι με σάλτσα ψητής πιπεριάς
Η γεύση της καπνιστής πιπεριάς συνδυάζεται αρμονικά με την οξύτητα της ντομάτας, το άρωμα του σκόρδου και τη γλύκα του κρεμμυδιού.
Σπαγγέτι με σάλτσα ψητής πιπεριάς
τρόφιμα
Kαρκίνος του πνεύμονα: Η «αθώα» τροφή που λειτουργεί σαν καύσιμο για τους όγκους
Νέα μελέτη εντοπίζει το γλυκογόνο –παράγωγο της ζάχαρης– ως βασικό παράγοντα στην ανάπτυξη του αδενοκαρκινώματος, ρίχνοντας φως στη σύνδεση της...
Kαρκίνος του πνεύμονα: Η «αθώα» τροφή που λειτουργεί σαν καύσιμο για τους όγκους