taekwondo
Στους αγώνες μετέχουν μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν σε Δημόσιο ή Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο (ΓΕ.Λ.), Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) ή σε κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα αρμοδιότητας του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α

Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) προκηρύσσει τους Πανελλήνιους Αγώνες Ταεκβοντό μαθητών και μαθητριών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων (ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ.), σχολικού έτους 2024-2025.

Η διοργάνωση των ανωτέρω αγώνων ανατίθεται στην Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) και θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους επίσημους κανονισμούς του αθλήματος τη Δευτέρα 7, Τρίτη 8 και Τετάρτη 9 Απριλίου 2025 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κοιλάδας Αγίων Αναργύρων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΝΤΣΑΡΗΣ» (Εξοχών 55, Σέρρες – Κοιλάδα. ΤΚ. 62122).

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1. Στους αγώνες μετέχουν μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν σε Δημόσιο ή Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο (ΓΕ.Λ.), Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) ή σε κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα αρμοδιότητας του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. του οποίου ο τίτλος απόλυσης είναι ισότιμος με τον τίτλο του Γενικού Λυκείου.

2. Οι συμμετέχοντες/συμμετέχουσες μαθητές και μαθήτριες πρέπει να φοιτούν κανονικά στο σχολείο με αρχική εγγραφή ή μετεγγραφή σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις και να είναι γεννημένοι/ες κατά τα έτη 2007, 2008, 2009 και κατά το έτος 2010 μόνο οι φοιτούντες/σες στην Α΄ Λυκείου.

3. Κάθε μαθητής/μαθήτρια έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο σε ένα ατομικό άθλημα και σε ένα αγώνισμα (Αγωνιστικό ή Τεχνικό) του αθλήματος.

4. Οι συμμετέχοντες/συμμετέχουσες μαθητές και μαθήτριες πρέπει υποχρεωτικά να κατέχουν έγκυρο Δελτίο αθλητή/αθλήτριας με Κάρτα Υγείας Αθλητή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) σε ισχύ.

Δείτε:

Η προκήρυξη ΕΔΩ 

Έντυπο δήλωσης συμμετοχής ΕΔΩ

Η κατάσταση συμμετοχής ΕΔΩ 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πολλαπλό βιβλίο
Πολλαπλό βιβλίο: Εκσυγχρονισμός ή όχημα κατηγοριοποίησης του δημόσιου σχολείου;
Στην πράξη, το πολλαπλό βιβλίο παραμένει «ένα» για τον κάθε μαθητή και τον κάθε εκπαιδευτικό, αλλά διαφορετικό από σχολείο σε σχολείο.
Πολλαπλό βιβλίο: Εκσυγχρονισμός ή όχημα κατηγοριοποίησης του δημόσιου σχολείου;
σοκολατα
Μαύρη σοκολάτα: Η γλυκιά απόλαυση που φροντίζει την καρδιά και τη διάθεση
Αντιοξειδωτικά, μέταλλα και φυσικά «καλά» χημικά του οργανισμού: Τα μυστικά της μαύρης σοκολάτας για υγεία και ευεξία.
Μαύρη σοκολάτα: Η γλυκιά απόλαυση που φροντίζει την καρδιά και τη διάθεση
Lockers στα σχολεία
Ιδιωτικά σχολεία: Νέος γύρος εξαγορών - Τεκτονικές αλλαγές στην Παιδεία με την είσοδο επενδυτικών funds
Ιδιωτικά σχολεία: Όταν τα funds χτυπούν την πόρτα της εκπαίδευσης – επενδύσεις, εξαγορές και το ερώτημα της «ψυχής» του σχολείου
Ιδιωτικά σχολεία: Νέος γύρος εξαγορών - Τεκτονικές αλλαγές στην Παιδεία με την είσοδο επενδυτικών funds