aeroplano
Χάος με εκδρομή μαθητών από το Ηράκλειο προς την Αθήνα

Σε ταλαιπωρία άνευ προηγουμένου βρέθηκαν μαθητές και εκπαιδευτικοί του Γενικού Λυκείου Γαζίου, καθώς η προγραμματισμένη πολυήμερη εκδρομή τους στην Αθήνα διακόπηκε βίαια από τους θυελλώδεις ανέμους που πλήττουν την Κρήτη. Το αποτέλεσμα; Η μισή ομάδα μαθητών έφτασε κανονικά στην πρωτεύουσα, ενώ οι υπόλοιποι παρέμειναν εγκλωβισμένοι στο νησί λόγω ακυρωμένων πτήσεων.

Η εκδρομή είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί σε δύο γκρουπ, με δύο ξεχωριστές πτήσεις. Ωστόσο, ενώ η πρώτη ομάδα έφτασε κανονικά στην Αθήνα, η δεύτερη ενημερώθηκε την τελευταία στιγμή ότι η πτήση της ακυρώθηκε. Αυτό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από γονείς, που καταγγέλλουν κακή οργάνωση και καθυστερημένη ενημέρωση.

Έπειτα από πολύωρη αναμονή, οι μαθητές που έμειναν πίσω μεταφέρθηκαν οδικώς στα Χανιά, όπου προγραμματίστηκε νέα πτήση για τις 22:00 το βράδυ. Ωστόσο, αυτό σημαίνει ότι θα φτάσουν στην Αθήνα μετά τα μεσάνυχτα, χάνοντας μια ολόκληρη ημέρα από το εκπαιδευτικό τους πρόγραμμα, το οποίο περιλάμβανε επίσκεψη στους Δελφούς και την Αράχωβα.

Γονείς ζητούν παράταση της εκδρομής, ώστε να αναπληρωθεί το χαμένο πρόγραμμα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη απόφαση. Η αγανάκτηση είναι εμφανής, με τους μαθητές να βιώνουν ένα ταξίδι που περισσότερο θυμίζει «Γολγοθά» παρά εκπαιδευτική εμπειρία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ελον μασκ ceo ryanair άγρια κόντρα
Άγρια Κόντρα Έλον Μασκ – Ryanair «Ηλίθιος ο CEO, απολύστε τον»
Ανοιχτή σύγκρουση ανάμεσα στον Έλον Μασκ και τον επικεφαλής της Ryanair, με φόντο το κόστος και την αεροδυναμική του δορυφορικού Wi-Fi στα αεροσκάφη.
Άγρια Κόντρα Έλον Μασκ – Ryanair «Ηλίθιος ο CEO, απολύστε τον»
Νίκος Παπαϊωάννου
Δήλωση Υφυπουργού Παιδείας για την επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του κοσμήτορα Νομικής ΑΠΘ, Καθ. Παναγιώτη Γκλαβίνη
«Η Πολιτεία θα προστατεύσει τα στελέχη της ακαδημαϊκής κοινότητας και θα επιβάλει τον νόμο. »
Δήλωση Υφυπουργού Παιδείας για την επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του κοσμήτορα Νομικής ΑΠΘ, Καθ. Παναγιώτη Γκλαβίνη