Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησης για 20.000 απόφοιτους ΣAEK, ο ΕΟΠΠΕΠ ξεκινά τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικής κατάρτισης κομμωτών-κουρέων και τεχνιτών περιποίησης χεριών και ποδιών για την 1η περίοδο του 2025.
Σύμφωνα με ενημέρωση του ΕΟΠΠΕΠ στο alfavita.gr, η συγκεκριμένη εξεταστική διαδικασία αποτελεί τη δεύτερη κατά σειρά, καθώς τον Σεπτέμβριο του 2023 συμμετείχαν πάνω από 3.000 υποψήφιοι σε 5 πόλεις και 8 εξεταστικά κέντρα.
Αναλυτικά η ενημέρωση
«Μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησης 20.000 αποφοίτων ΣΑΕΚ, ο ΕΟΠΠΕΠ ξεκινά τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικής κατάρτισης κομμωτών - κουρέων & τεχνιτών περιποίησης χεριών και ποδιών, της 1ης περιόδου 2025.
Η συγκεκριμένη εξεταστική διαδικασία είναι η δεύτερη κατά σειρά, καθώς το Σεπτέμβριο του 2023 είχαν συμμετάσχει πάνω από 3.000 υποψήφιοι σε 5 πόλεις και 8 εξεταστικά κέντρα.»
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 10/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom