Κλειστά θα είναι αύριο, Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, τα σχολεία στην Ορμύλια Χαλκιδικής, λόγω προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος από τον ΔΕΔΔΗΕ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πολυγύρου, η διακοπή θα διαρκέσει από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, καθιστώντας αδύνατη τη λειτουργία των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων, συμπεριλαμβανομένων των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίου, Λυκείου και του Παιδικού Σταθμού.
Αναλυτικότερα, όπως ανακοινώθηκε «εξαιτίας της διακοπής ρεύματος που ανακοίνωσε η ΔΕΔΔΗΕ, για αύριο Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2025, από τις 8 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι, θα ανασταλεί η λειτουργία των σχολικών μονάδων, όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Γενικό Λύκειο και Παιδικός Σταθμός) της Ορμύλιας.»
Η ανακοίνωση του Δήμου Πολυγύρου
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Η πρώτη αργία του Σεπτεμβρίου για όλες τις τάξεις τη νέα σχολική χρονιά
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ