μπουλινγκ
Λάρισα: Μαθητές ξυλοκόπησαν άγρια 15χρονο σε χωριό των Φαρσάλων - Η οικογένειά του κατέθεσε μήνυση

Πρόκειται για ένα ακόμη σκληρό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων, που αυτή τη φορά σημειώθηκε σε χωριό των Φαρσάλων το Σάββατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, το συμβάν έγινε σε χωριό της Δημοτικής Ενότητας Πολυδάμαντα όταν ομάδα ανηλίκων μαθητών λυκείου, επιτέθηκαν και χτύπησαν άσχημα έναν 15χρονο για λόγους που ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Το θύμα μεταφέρθηκε με τραύματα στο πρόσωπο και σε διάφορα σημεία του σώματός του στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, ενώ η οικογένειά του κατέθεσε μήνυση.

Αποτέλεσμα ήταν να συλληφθούν οι δράστες αλλά και οι γονείς τους για την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΞΑΝΘΗΣ
Όταν οι διακηρύξεις συγκρούονται μετωπικά με την πραγματικότητα: Έξι μήνες μετά στα Ωνάσεια σχολεία
Η καθημερινότητα στα Ωνάσεια: Τι δείχνει το πρώτο εξάμηνο
Όταν οι διακηρύξεις συγκρούονται μετωπικά με την πραγματικότητα: Έξι μήνες μετά στα Ωνάσεια σχολεία