daskala
Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Ημαθίας καταγγέλλει τη στάση αυτή της κ. Κοτσακώστα και την καλεί να ανακαλέσει.

Η αξιολογήτρια-Σχολική Σύμβουλος κ. Μαρία Κοτσακώστα απέστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα στα σχολεία της αρμοδιότητας με τίτλο “Αρνητές αξιολόγησης”, στο οποίο γίνεται αναφορά για εκπαιδευτικούς που αρνούνται την αξιολόγηση, δίνοντας μάλιστα οδηγία προς τους διευθυντές των σχολείων της αρμοδιότητάς της να μην αναφέρουν τη συμμετοχή στην απεργία της ΔΟΕ, αλλά να γράφουν πως ο εκπαιδευτικός απέχει από τη διαδικασία της αξιολόγησης με δική του υπαιτιότητα.

Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Ημαθίας καταγγέλλει τη στάση αυτή της κ. Κοτσακώστα και την καλεί να ανακαλέσει. 

Η ανακοίνωση

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ             

Καταγγελία της στάσης της αξιολογήτριας-Σχολικής Συμβούλου κ. Κοτσακώστα

Έχουμε πει πολλές φορές και θα το ξαναπούμε όσες ακόμα χρειαστεί πως οι συνάδελφοι που συμμετέχουν στην καθόλα νόμιμα Απεργία-Αποχή της ΔΟΕ και του ΣΕΠΕ Ημαθίας είναι ΑΠΕΡΓΟΙ και ως απεργοί απαιτούμε να αντιμετωπίζονται και να αναφέρονται κι όχι ως αρνητές, χαρακτηρισμός που στοιχειοθετεί πειθαρχικό παράπτωμα κι εξυπηρετεί το πογκρόμ πειθαρχικών διώξεων που έχει εξαπολύσει η  κυβέρνηση, το ΥΠΑΙΘ και οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης σε όλη την Ελλάδα κατά των απεργών συναδέλφων μας.

Με οργή πληροφορηθήκαμε πως η αξιολογήτρια-Σχολική Σύμβουλος κ. Μαρία Κοτσακώστα απέστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα στα σχολεία της αρμοδιότητας με τίτλο “Αρνητές αξιολόγησης”, στο οποίο γίνεται αναφορά για εκπαιδευτικούς που αρνούνται την αξιολόγηση, δίνοντας μάλιστα οδηγία προς τους διευθυντές των σχολείων της αρμοδιότητάς της να μην αναφέρουν τη συμμετοχή στην απεργία της ΔΟΕ, αλλά να γράφουν πως ο εκπαιδευτικός απέχει από τη διαδικασία της αξιολόγησης με δική του υπαιτιότητα.

Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Ημαθίας καταγγέλλει τη στάση αυτή της κ. Κοτσακώστα και την καλεί να ανακαλέσει. Να γνωρίζουν όλοι ότι στις μέρες που ζούμε όλοι κρινόμαστε.

Για το Δ.Σ.

         Ο Πρόεδρος                                                             Η Γ. Γραμματέας 

          Χατζησάββας Παναγιώτης                                     Κοκοζίδου Άννα

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

daskala
Αλήθεια γνωρίζετε ποιοι είναι οι πιο «προσοντούχοι» και παράλληλα οι πιο κακοπληρωμένοι υπάλληλοι στο Δημόσιο;
Ο κλάδος των εκπαιδευτικών πρωταθλητής στα πτυχία και τα μεταπτυχιακά — ουραγός στους μισθούς
Αλήθεια γνωρίζετε ποιοι είναι οι πιο «προσοντούχοι» και παράλληλα οι πιο κακοπληρωμένοι υπάλληλοι στο Δημόσιο;
PANELLINIES
Πανελλήνιες 2025: Τι ρόλο παίζει η διατροφή στην απόδοση των υποψηφίων
Η σωστή διατροφή αποτελεί κλειδί για τη μνήμη, τη συγκέντρωση και τη διαχείριση του άγχους στη διάρκεια των εξετάσεων
Πανελλήνιες 2025: Τι ρόλο παίζει η διατροφή στην απόδοση των υποψηφίων