Thumbnail
Οι επιμορφώσεις να γίνονται εντός ωραρίου από το Υπουργείο και τους φορείς του

επιμορφώσεις να γίνονται εντός ωραρίου από το Υπουργείο και τους φορείς του ζητάει η Α – Γ ΕΛΜΕ Β Αθήνας με ανακοίνωσή της.  Σε περίπτωση που γίνονται κάποιες εκτός ωραρίου, για λόγους ανωτέρας βίας, να προβλέπεται αποζημίωση για όσους τις παρακολουθούν που να είναι γνωστή εκ των προτέρων και να είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Παράλληλα η ΕΛΜΕ διαφωνεί με την υποκατάσταση του Υπουργείου από φορείς για θέματα επιμόρφωσης που σχετίζονται με τη διδασκαλία και τη λειτουργία των σχολείων.

Η ανακοίνωση της Α – Γ ΕΛΜΕ Β ΑΘΗΝΑΣ

Σχετικά με τις επιμορφώσεις των συναδέλφων
 
Το Δ.Σ. της Α - Γ ΕΛΜΕ Β Αθήνας απαιτεί οι επιμορφώσεις να γίνονται εντός ωραρίου από το Υπουργείο και τους φορείς του. Σε περίπτωση που γίνονται κάποιες εκτός ωραρίου, για λόγους ανωτέρας βίας, να προβλέπεται αποζημίωση για όσους τις παρακολουθούν που να είναι γνωστή εκ των προτέρων και να είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Ως Δ.Σ. διαφωνούμε με την υποκατάσταση του Υπουργείου από φορείς για θέματα επιμόρφωσης που σχετίζονται με τη διδασκαλία και τη λειτουργία των σχολείων.

Ζητάμε από τους σχολικούς συμβούλους και όλους όσους έχουν θεσμοθετημένη θέση να προτάσσουν την επιμόρφωση μέσα από την επίσημη δίοδο του Υπουργείου. Αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος που έχουν αυτές τις θέσεις. Εφόσον δεν πληρούνται αυτές οι προϋποθέσεις, εκφράζουμε ως Δ.Σ. τη διαφωνία μας και καλούμε τους συναδέλφους να στέλνουν απαντητικό μήνυμα στις προσκλήσεις και να ζητούν την υλοποίηση τους από φορείς του Υπουργείου, εντός εργασιακού ωραρίου, ή σε έκτακτες περιπτώσεις εκτός με αποζημίωση που να είναι γνωστή εκ των προτέρων.

Ο Πρόεδρος                Για το Δ.Σ.        Ο Γ. Γραμματέας
Δ. Προβής                                   Η. Παπαχατζής
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΥΠΑΙΘΑ
Πρότυπα - Πειραματικά Σχολεία: Προκήρυξη για θέσεις προϊσταμένων και υποδιευθυντών
Πρότυπα - Πειραματικά Σχολεία: Όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για θέσεις Προϊσταμένων και των Υποδιευθυντών
Πρότυπα - Πειραματικά Σχολεία: Προκήρυξη για θέσεις προϊσταμένων και υποδιευθυντών
crayons-pencils_molyvia_education_ekpaideusi.jpg
Προσλήψεις αναπληρωτών: Στις 25 Σεπτεμβρίου η Β΄ Φάση με πάνω από 7.000 προσλήψεις
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη Β’ Φάση προσλήψεων αναπληρωτών – Τουλάχιστον 16.000 τα κενά στα σχολεία
Προσλήψεις αναπληρωτών: Στις 25 Σεπτεμβρίου η Β΄ Φάση με πάνω από 7.000 προσλήψεις