xeiropedes
Οι αστυνομικοί το απόγευμα της Δευτέρας τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν ενώ έβγαινε από το σπίτι του.

Στη σύλληψη ενός 52χρονου καθηγητή ο οποίος διαπιστώθηκε ότι έστελνε ερωτικά μηνύματα σε 14χρονη μαθήτρια προκειμένου να προβούν σε γενετήσιες πράξεις μεταξύ τους προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Τους αστυνομικούς κινητοποίησε καταγγελία των γονέων της 14χρονης στη γραμμή 10201 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων στην οποία ανέφεραν ότι ο 52χρονος εκπαιδευτικός ανταλλάσσει μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου με την κόρη τους.

Όπως αποκαλύφθηκε από την έρευνα, στα τέλη Οκτωβρίου του 2024 ο καθηγητής άρχισε να έχει διαδικτυακή επικοινωνία αλλά και δια ζώσης με την 14χρονη. Η επικοινωνία συνεχίστηκε έως τη Δευτέρα, με τον 52χρονο να προτείνει στην ανήλικη να προβούν σε γενετήσιες πράξεις μεταξύ τους.

Στις 31 Δεκεμβρίου ο 52χρονος φέρεται να συναντήθηκε με τη 14χρονη στο αυτοκίνητο του στην Ηλιούπολη, όπου εκεί προέβη σε πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος της ανήλικης.

Οι αστυνομικοί το απόγευμα της Δευτέρας τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν ενώ έβγαινε από το σπίτι του. Κατέσχεσαν ψηφιακά πειστήρια αλλά και το κινητό τηλέφωνο.

Η ανήλικη κατέθεσε την Τρίτη παρουσία ψυχολόγου ενώ ζητήθηκε η εξέτασή της από ιατροδικαστή. Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 52χρονος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εργαζόμενοι
Ρεκόρ αποχωρήσεων προς σύνταξη το 2026: Γιατί οι εργαζόμενοι εγκαταλείπουν μαζικά την αγορά εργασίας
Αβεβαιότητα για τα όρια ηλικίας και νέες ρυθμίσεις απασχόλησης ενισχύουν το κύμα συνταξιοδοτήσεων
Ρεκόρ αποχωρήσεων προς σύνταξη το 2026: Γιατί οι εργαζόμενοι εγκαταλείπουν μαζικά την αγορά εργασίας
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
Ο τελευταίος μήνας στα σχολεία: Ανάμεσα στην κόπωση, την πίεση και την ανάγκη για νόημα
Μια καθημερινότητα που θυμίζει περισσότερο αγώνα δρόμου παρά παιδαγωγική διαδικασία.
Ο τελευταίος μήνας στα σχολεία: Ανάμεσα στην κόπωση, την πίεση και την ανάγκη για νόημα
ΜΑΚΡΟΝ.jpg
Μακρόν προς μαθητές: «Κάντε αποτοξίνωση από το διαδίκτυο» με έμπνευση από… ελληνική λέξη
Η πρόταση για «μία μέρα χωρίς ίντερνετ» και το μήνυμα για τα όρια της ψηφιακής ζωής
Μακρόν προς μαθητές: «Κάντε αποτοξίνωση από το διαδίκτυο» με έμπνευση από… ελληνική λέξη
Σκάκι στα σχολεία
Το σκάκι των «από κάτω» που νικά και οι επιλογές της εκπαίδευσης
Μια είδηση των τελευταίων ημερών από τη Νέα Υόρκη δύσκολα θα έπρεπε να περάσει απαρατήρητη, όχι για το αποτέλεσμα, αλλά για όσα αποκαλύπτει.
Το σκάκι των «από κάτω» που νικά και οι επιλογές της εκπαίδευσης