κεντρο υγειας
«Στην κοινή δράση των φορέων και των κατοίκων της Αίγινας, η διεκδίκηση της πλήρους στελέχωσης και ενεργειακής αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας, για την εξασφάλιση δημόσιας και δωρεάν υγειονομικής περίθαλψης στο νησί»

H Πρωτοβουλία Συλλόγων και Σωματείων Αίγινας ενημερώνει για την δράση που θα πραγματοποιηθεί αύριο (07/01) για την στελέχωση και λειτουργία του Κέντρου Υγείας.

Η συνάντηση με τον διοικητή της Β’ ΥΠΕ θα διεξαχθεί στις 11:00 με σκοπό την επίδοση των υπογραφών των πολιτών και των φορέων της Αίγινας.

Αναλυτικά:

Στα πλαίσιο της κοινής δράσης των συλλόγων και της αγωνιστικής διάθεσης των κατοίκων της Αίγινας για την πλήρη στελέχωση και λειτουργία του Κέντρου Υγείας, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 7/1 στις 11πμ  συνάντηση με τον διοικητή της Β’ ΥΠΕ (Θηβών-Αγ. Ιωάννης Ρέντη) με σκοπό την επίδοση των υπογραφών των πολιτών και των φορέων της Αίγινας.

Επίσης, θα γνωστοποιήσουμε με την παρουσία μας την διεκδίκηση του Αιγινήτικου λαού για δημόσια δωρεάν πρωτοβάθμια υγεία με την πλήρη στελέχωση του ΚΥ και  την ολοκλήρωση του έργου ενεργειακής αναβάθμισης, καθώς με τις συνεχείς παρατάσεις που δίνονται, υπολειτουργεί για σχεδόν ένα χρόνο σε ακραίο βαθμό, ενώ είναι η μοναδική δημόσια δομή υγείας στο νησί, με ό,τι κινδύνους συνεπάγεται αυτό για τη ζωή των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού μας.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΙΓΙΝΑΣ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο 2025: Ποιοι πρέπει να «τρέξουν» για έκπτωση στον λογαριασμό ρεύματος

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

eidikh_agwgi
Ειδική αγωγή: Ενίσχυση με νέα τμήματα σε νηπιαγωγεία και δημοτικά στη Δυτική Θεσσαλονίκη για το 2025-2026
Απόφαση για λειτουργία νέων τμημάτων σε ειδικά σχολεία
Ειδική αγωγή: Ενίσχυση με νέα τμήματα σε νηπιαγωγεία και δημοτικά στη Δυτική Θεσσαλονίκη για το 2025-2026