eoppep
Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν από τις 11 Ιανουαρίου έως 9 Φεβρουαρίου 2025

Το ΕΟΠΠΕΠ ανακοίνωσε το πρόγραμμα διεξαγωγής Εξετάσεων Πιστοποίησης Αποφοίτων Σ.Α.Ε.Κ. και Σ.Ε.Κ.

Μετά και από την ολοκλήρωση του ελέγχου των συμπληρωματικών στοιχείων - δικαιολογητικών, που ζητήθηκαν από μεγάλο αριθμό υποψηφίων για τις εξετάσεις πιστοποίησης αποφοίτων Σ.Α.Ε.Κ & Σ.Ε.Κ, και με γνώμονα τον βέλτιστο προγραμματισμό των εξετάσεων, περίπου 20.000 υποψηφίων, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι εξετάσεις πιστοποίησης για τους δικαιούχους θα διεξαχθούν από το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2025 έως την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2025.

Ο σχεδιασμός έγινε λαμβάνοντας υπόψη τις ημέρες των εορτών καθώς και του καλύτερου προγραμματισμού των μετακινήσεων του σώματος των υποψηφίων.

Οι πόλεις στις οποίες θα διενεργηθούν οι εξετάσεις πιστοποίησης αποφοίτων Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης ΣΑΕΚ & Σ.Ε.Κ. (πρώην Ι.Ε.Κ. ) είναι οι εξής:

Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Ιωάννινα, Καβάλα, Κοζάνη, Τρίπολη, Ηράκλειο, Λαμία, Ρόδο & Μυτιλήνη.

Στον συνημμένο πίνακα που ακολουθεί (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ), μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες εξετάσεων για όλες τις ειδικότητες που θα εξεταστούν.

Οι διευθύνσεις των Εξεταστικών Κέντρων που θα φιλοξενήσουν τις εξετάσεις πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ, η ώρα έναρξης του θεωρητικού και του πρακτικού μέρους καθώς και οι σχετικές οδηγίες προς τους υποψηφίους θα ακολουθήσουν σε επόμενη ανακοίνωση.

Οι υποψήφιοι παρακαλούνται να κοιτάζουν τακτικά τις ανακοινώσεις του ΕΟΠΠΕΠ, για να πληροφορούνται σχετικά με τη διαδικασία πιστοποίησης.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

εξετασεις
εξετασεις

 

εξετασεις εοππεπ
εξετασεις

 

εξετασεις

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 13/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αττικον
Εγκαινιάστηκε το νέο Πανεπιστημιακό Ογκολογικό Κέντρο «Αθηνά Ιωάν. Μαρτίνου» του Πανεπιστημίου Αθηνών στο ΠΓΝ «Αττικόν»
Ένα έργο αριστείας για την πανεπιστημιακή ιατρική και τη δημόσια υγεία
Εγκαινιάστηκε το νέο Πανεπιστημιακό Ογκολογικό Κέντρο «Αθηνά Ιωάν. Μαρτίνου» του Πανεπιστημίου Αθηνών στο ΠΓΝ «Αττικόν»
Κρούσμα μηνιγγίτιδας σε σχολείο της Αθήνας
«Delivery στο προαύλιο»: Το φαινόμενο στα σχολεία που προβληματίζει την εκπαιδευτική κοινότητα
Η αύξηση των παραγγελιών φαγητού εκτός κυλικείου εγείρει θέματα ασφάλειας, υγιεινής και ισότητας στους σχολικούς χώρους
«Delivery στο προαύλιο»: Το φαινόμενο στα σχολεία που προβληματίζει την εκπαιδευτική κοινότητα
PANEPISTIMIO PATRON
Παν. Πατρών: Ειδική εκδήλωση «Γεωπολιτικές Εξελίξεις Ελληνικού Ενδιαφέροντος-Προκλήσεις και Προοπτικές»
Η εκδήλωση γίνεται με τη συμμετοχή του κ. Ε. Βενιζέλου και της κ. Ν. Μπακογιάννη (Αίθ. Τελετών Πανεπιστημίου Πατρών, Τετάρτη 22/10, 6μμ.)
Παν. Πατρών: Ειδική εκδήλωση «Γεωπολιτικές Εξελίξεις Ελληνικού Ενδιαφέροντος-Προκλήσεις και Προοπτικές»