Δεύτερος κύκλος κινητοποιήσεων σε σχολεία της Χαλκιδικής
Για μια πρωτοφανή απάτη στα σχολεία προειδοποιεί το ΙΤΥΕ - ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ τους διευθυντές.

Για μια πρωτοφανή απάτη με επίκεντρο την ανακύκλωση χαρτιού στα σχολεία προειδοποιεί το ΙΤΥΕ - ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ τους διευθυντές.

Η Διεύθυνση Εκδόσεων – ΙΤΥΕ Διόφαντος με μήνυμά του ενημερώνει τα σχολεία της χώρας ότι  της γνωστοποιήθηκαν περιστατικά ιδιωτών που αναφέρουν ότι συνεργάζονται με το ΙΤΥΕ – ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ σε πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού με σκοπό να  παραλάβουν χαρτί (παλιά σχολικά βιβλία) για ανακύκλωση.

Η ανακοίνωση του ΙΤΥΕ Διόφαντος

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως μας γνωστοποιήθηκαν περιστατικά που αφορούν προσέγγιση σχολικών μονάδων από ιδιώτες, οι οποίοι ψευδώς αναφέρουν ότι συνεργάζονται με το ΙΤΥΕ – ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ σε πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού και ζητούν να παραλάβουν χαρτί για ανακύκλωση.

Δηλώνουμε ότι το ΙΤΥΕ – ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ δε συνεργάζεται με καμία επιχείρηση, ούτε διεξάγει προς το παρόν πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού. Σε περίπτωση που τέτοια προγράμματα αποφασισθούν και δρομολογηθούν στο μέλλον, οι σχολικές μονάδες θα λάβουν έγκαιρα πλήρη ενημέρωση.

Με εκτίμηση,

Εκ μέρους της Διεύθυνσης Εκδόσεων του ΙΤΥΕ Διόφαντος

diofantos_0.jpg

Προφανώς οι επιτήδειοι εκμεταλλεύτηκαν το πρόγραμμα ανακύκλωσης βιβλίων και χαρτιού που υλοποιούνταν πριν κάποια χρόνια από το ΙΤΥΕ Διόφαντος. Σε εκείνο το πρόγραμμα τα σχολεία συγκέντρωναν και παρέδιδαν προς ανακύκλωση σχολικά και άλλα βιβλία που δεν μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν, τετράδια και λευκό φωτοτυπικό χαρτί. Όμως πλέον δεν είναι σε ισχύ.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σεροτονίνη
Σεροτονίνη: Η «ορμόνη της χαράς» που ρυθμίζει πολύ περισσότερα από τη διάθεσή μας
Από τον ύπνο και την πέψη μέχρι τη λίμπιντο – πώς επηρεάζει τον οργανισμό και πώς μπορούμε να την ενισχύσουμε
Σεροτονίνη: Η «ορμόνη της χαράς» που ρυθμίζει πολύ περισσότερα από τη διάθεσή μας
Ηλεκτρικά πατίνια
Τροχαίο με ηλεκτρικό πατίνι στον Ασπρόπυργο: «Να τα σπάσουν όλα τα πατίνια» ξεσπά η γιαγιά του μαθητή
Ασπρόπυργος - Ξεσπά η γιαγιά του 12χρονου: «Να τα σπάσουν όλα τα πατίνια, να μη τα δίνουν σε παιδιά»
Τροχαίο με ηλεκτρικό πατίνι στον Ασπρόπυργο: «Να τα σπάσουν όλα τα πατίνια» ξεσπά η γιαγιά του μαθητή
syntaxioyhoi_lefta1.jpg
Εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν χαράτσι 20% για συντάξεις – Αίτημα για επιστροφή στο 6,67%
Σφοδρές αντιδράσεις εκπαιδευτικών για τα ποσοστά εξαγοράς πλασματικών χρόνων στο Δημόσιο
Εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν χαράτσι 20% για συντάξεις – Αίτημα για επιστροφή στο 6,67%