Σχετικά με τη δίκη των νηπιαγωγών για τον βιασμό μαθητή τους
«Για άλλη μια φορά εκπαιδευτικοί, δικάζονται και κρίνονται ένοχοι πριν καν βρεθούν στις αίθουσες των δικαστηρίων» - Η ανακοίνωση της ΔΟΕ

Τη συμπαράστασή της στον μαθητή που ήρθε αντιμέτωπος με αποτρόπαιες συμπεριφορές και πράξεις, αλλά και στις δύο νηπιαγωγούς που κατηγορούνται για «παραμέληση εποπτείας και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο» εκφράζει η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ).

«Δυστυχώς για άλλη μια φορά εκπαιδευτικοί, δικάζονται και κρίνονται ένοχοι πριν καν βρεθούν στις αίθουσες των δικαστηρίων, δεχόμενες τα πυρά συνηγόρων, μερίδας δημοσιογράφων καθώς και πολιτών, συμπεριφορά αναντίστοιχη με το προσφερόμενο εκπαιδευτικό τους έργο» επισημαίνει η ΔΟΕ σε ανακοίνωσή της.

Η ανακοίνωση της ΔΟΕ

Για τις διώξεις σε Νηπιαγωγούς στην Αλεξανδρούπολη

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. εκφράζοντας το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας, στέκεται συμπαραστάτης στο μαθητή μας που έχει έρθει αντιμέτωπος με αποτρόπαιες συμπεριφορές και πράξεις. Παράλληλα τονίζει την αναγκαιότητα της ολόπλευρης, καθημερινής στήριξης των μαθητών, από την πολιτεία, με όλα τα προβλεπόμενα παιδαγωγικά και θεσμικά μέσα.

Η προτεραιότητα ενίσχυσης και στήριξης των μαθητών συνδέεται με την αμέριστη συμπαράστασή μας στις δυο συναδέλφους νηπιαγωγούς, μέλη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αλεξανδρούπολης που κατηγορούνται για «παραμέληση εποπτείας και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο». Δυστυχώς για άλλη μια φορά εκπαιδευτικοί, δικάζονται και κρίνονται ένοχοι πριν καν βρεθούν στις αίθουσες των δικαστηρίων, δεχόμενες τα πυρά συνηγόρων, μερίδας δημοσιογράφων καθώς και πολιτών, συμπεριφορά αναντίστοιχη με το προσφερόμενο εκπαιδευτικό τους έργο.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.  προσβλέπει στην απονομή δικαιοσύνης ευελπιστώντας ότι θα αποδοθεί άπλετο φως στην υπόθεση και οι ευθύνες  σ΄ αυτούς που πραγματικά εμπλέκονται.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας

Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος

Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

anoia.jpg
Η ταχύτητα ομιλίας ως πρώιμος δείκτης για Αλτσχάιμερ
Νεότερα ερευνητικά δεδομένα δείχνουν ότι σημαντικές ενδείξεις πιθανής γνωστικής έκπτωσης μπορεί να εντοπίζονται όχι μόνο στο περιεχόμενο της ομιλίας,...
Η ταχύτητα ομιλίας ως πρώιμος δείκτης για Αλτσχάιμερ
zeugari
Τα πιο συχνά λάθη που μειώνουν την ερωτική ικανοποίηση στις σχέσεις
Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι συχνά η μειωμένη ικανοποίηση των γυναικών δεν σχετίζεται με την "τεχνική", αλλά με λανθασμένες αντιλήψεις και προσδοκίες.
Τα πιο συχνά λάθη που μειώνουν την ερωτική ικανοποίηση στις σχέσεις
μαλια
Το ιδανικό κούρεμα που χαρίζει πιο νεανική όψη σύμφωνα με ειδικούς
Σύμφωνα με ειδικούς στον χώρο της κομμωτικής, η σωστή επιλογή μήκους και στυλ μπορεί να κάνει το πρόσωπο να δείχνει πιο ξεκούραστο και ανανεωμένο.
Το ιδανικό κούρεμα που χαρίζει πιο νεανική όψη σύμφωνα με ειδικούς